حبیب ابراهیم پور روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اردبیل افزود:از ۵۵۰ شرکت دانش بنیان،واحدهای فناور و مرکز رشد استان ۲۰۰ مورد مربوط به مرکز رشد و بقیه جزو استارت آپ(کسب و کارهای نوین)هستند که محصولات ۹۶ مورد از این شرکتها جزو شرکت های صادرات محور میباشند.
وی با اشاره به احداث کارخانه نوآوری در اردبیل افزود:این کارخانه در مساحت هفت هزار و ۵۰۰ متر مربع در شهرک الهیه اردبیل در دست احداث است که در حال حاضر ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیشبینی میشود سال آینده به بهرهبرداری برسد.
ابراهیم پور افزود: این کارخانه با هدف توسعه فناوری و اقتصاد دانشبنیان در استان تاسیس و از طریق ایجاد زنجیره کامل اکوسیستم فناوری مشتمل بر شتاب دهندهها، استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزههای مختلف گردشگری، کشاورزی، تولید بذر، فناوری ساختمان و گیاهان دارویی و فرآوری چرم به فعالیت میپردازد.
وی اضافه کرد: راهاندازی کارخانه نوآوری در استان اردبیل به عنوان یک کار خلاقانه زمینه فعالیت نخبگان، محققان، اساتید و تحصیلکردگان را فراهم کرده و از توانمندی آنها در رونق کسب و کارهای نوآورانه استفاده میشود.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل با بیان اینکه تاکنون ۴۸ شرکت دانشبنیان در اردبیل راهاندازی شده است، افزود: از این تعداد ۱۲ شرکت خلاق و ۳۶ شرکت دانشبنیان نوع یک و ۲ هستند که محصولات تولیدی آنها مورد حمایت جدی پارک قرار گرفته است.
ابراهیمپور تقویت ارتباط بین دانشگاه، و پارک علم و فناوری را یادآور شد و گفت: تقویت ارتباط بین دانشگاه، مردم و پارک علم و فناوری منجر به توسعه اقتصاد دانشبنیان میشود و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر تقویت ارتباطات بین پارک علم و فناوری، دانشگاهها و جامعه تاکید ویژهای دارد.
وی درباره برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش،فناوری و فن بازار در محل پارک علم وفناوری اردبیل افزود:این نمایشگاه با حضور دستگاههای اجرایی و نهادهای پژوهشی و فناورمحور نمایشگاه پژوهش، فناوری و فنبازار استان اردبیل در ۶۰ غرفه راهاندازی شده و تا روز چهارشنبه 17 آذر دایر است.
ابراهیم پور اضافه کرد: در این نمایشگاه که به همت دانشگاه محقق اردبیلی و مراکز علمی و دانشگاهی استان راهاندازی شده توانمندیهای نسل جوان در حوزه فناوری اطلاعات، پژوهش و فنبازار عرضه شده و امکان حمایت همهجانبه در این حوزه فراهم آمده است.
وی ادامه داد:هدف از برگزاری این نمایشگاه ،فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان،شناسایی توانمندیها ،ارتباط بین فناورها و دستگاههای اجرایی و تجاریسازی محصولات تولیدی در استان میباشد.
پارکهای علم و فناوری به عنوان یکی از مهمترین ساختارهای موثر در اقتصاد دانشبنیان و محیطی مناسب برای استقرار، توسعه و شکوفایی موسسات و شرکتهای دانشبنیان هستند که در تعامل سازنده با یکدیگر و با دانشگاهها و سایر موسسههای پژوهشی به فعالیتهای فناوری اشتغال دارند و هدف اصلی آن بعنوان یک نهاد فناورانه افزایش ثروت در جامعه از طریق ایجاد و توسعه فعالیت موسسههای متکی بر فناوری است.
نظر شما