به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روزنامه « استریت تایمز » سنگاپور، رهبر گروه « مخالفان شرق اندونزی » که با گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه در ارتباط بود طی عملیاتی به دست نیروهای امنیتی اندونزی کشته شد.
براساس بیانیه منتشر شده از سوی پلیس، در عملیات مشترک میان پلیس و نیروهای امنیتی اندونزی «علی کالورا » رهبر این گروه در یکی از روستاهای جزیره « سولاسی » عصر دیروز در تیراندازی کشته شد. یک ستیزه جوی دیگر به نام « جاکا رامادهان » نیز در جریان این تیراندازی کشته شد و عملیات جستجو برای پیدا کردن ۴ نفر دیگر از اعضای این گروه همچنان ادامه دارد.
علی کالورا پس از کشته شدن « سانتوسو » رهبر پیشین این گروه در سال ۲۰۱۶ به دست نیروهای امنیتی جانشین وی شده بود. سانتوسو یکی از افراد تحت تعقیب در اندونزی با بیشترین جمعیت مسلمانان در جهان بود. وی از اولین جنگجویانی بود که با گروه تروریستی داعش بیعت کرده بود.
مقامات اندونزی معتقدند گروه « مجاهدین شرق اندونزی » در پشت صحنه قتل های وحشیانه ۴ روستایی در مرکز « سولاوسی » در نوامبر ۲۰۲۰ بودند. هرچند این گروه مسئولیت این فاجعه را نپذیرفته است.
ماه گذشته پلیس اندونزی ۵۳ نفر جنگجو را که مظنون به برنامه ریزی برای حمله تروریستی در روز استقلال اندونزی بودند دستگیر کرده بود. مرگبارترین حمله تروریستی جنگجویان اسلامی در اندونزی در سال ۲۰۰۲ در جزیره « بالی » اتفاق افتاد که در جریان آن ۲۰۲ نفر که بیشتر آنها گردشگران خارجی بودند کشته شدند.
نظر شما