دکتر محمد جواد مرادیان، شامگاه یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: علاوه بر این، بیمارستانهای شیراز، ممسنی، کازرون و کوه چنار نیز در حالت آماده باش کامل هستند و ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس و سه دستگاه آمبولانس نیز در منطقه حضور یافتهاند.
وی ادامه داد: بررسیهای اولیه و گزارشهای دریافتی بیانگر این مطلب است که تاکنون هیچ مورد فوتی و مصدومیتی نداشتهایم و تیمهای اورژانس مستقر در منطقه آماده ارائه خدمات مورد نیاز هستند.
زمینلرزه ۵.۷ریشتری شهر خشت از توابع شهرستان کازرون در جنوب غرب استان فارس و مناطق همجوار در استان بوشهر را لرزاند.
بنا بر اعلام مرکز لرزهنگاری کشوری مؤسسۀ ژئوفیزیک دانشگاه تهران، این زمین لرزه ساعت ۱۹ و ۴ دقیقه و ۱۹ ثانیه یکشنبه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۰ روی داد.
این زلزله در عمق ۱۱ کیلومتری زمین و کانون آن در طول جغرافیایی: ۵۱.۲۳ و عرض جغرافیایی: ۲۹.۶۷ گزارش شد.
کانون زلزله در ۱۶ کیلومتری خشت (فارس)، ۲۱ کیلومتری وحدتیه (بوشهر) و ۲۲ کیلومتری کنار تخته (فارس) اعلام شد.
این زمین لرزه در شهرهای شیراز و مرودشت در مرکز استان فارس نیز احساس شد و موجب هراس شهروندان شد.
همچنین این زمین لرزه تا لحظه مخابره خبر ۱۴ پس لرزه به دنبال داشته است.
مرکز شهرستان کازرون با شیراز حدود ۱۲۰ کیلومتر فاصله دارد.

شیراز- ایرنا- رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی استان فارس گفت: به دنبال وقوع زلزله ۵.۷ ریشتری در خشت شهرستان کازرون، تیمهای بهداشتی به این منطقه اعزام شدند.
اخبار مرتبط
-
یک زلزله ۵.۷ ریشتری، استان فارس را تکان داد
تهران-ایرنا- زمین لرزهای با بزرگای ۵.۷ امواج درونی زمین (ریشتر)عصر امروز یکشنبه ،کازرون و…
-
تیمهای ارزیاب به منطقه زلزله زده خشت فارس اعزام شدند
شیراز- ایرنا- مدیر کل مدیریت بحران استانداری فارس گفت: به دنبال قوع زلزله نسبتا شدید در حوالی…
سرخط اخبار استانها
-
پنج میلیارد تومان برای انتقال آب نفت شهر به پایانه مرزی سومار اختصاص یافت
قصرشیرین- ایرنا- مشاور وزیر نیرو در امور ایثارگران از اختصاص پنج میلیارد…
-
بدون مشارکت جوامع محلی در طرحهای دریا محور به توسعه پایدار نمیرسیم
انزلی - ایرنا - معاون وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت:…
-
شاخصهای جمعیتی ایران در وضعیت هشدار قرار دارد
قزوین - ایرنا-دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور گفت: در حال حاضر…
-
همایش نقش خراسان در شکوفایی هنر ایرانی- اسلامی در مشهد برگزار شد
مشهد- ایرنا- سومین همایش ملی نقش خراسان در شکوفایی هنر و معماری ایرانی-…
نظر شما