۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰،‏ ۱۰:۲۷
کد خبرنگار: 911
کد خبر: 84326851
۰ نفر

برچسب‌ها

پنج هزار و ۵۳۲ تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد

قزوین - ایرنا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پنج هزار و ۵۳۲ تن گوشت قرمز از ابتدای سال جاری ‏تاکنون در استان تولید شده است.‏

به گزارش ایرنا، حمیدرضا عزتی روز چهارشنبه در بازدید از طرح های دامپروری در دست اجرا در قزوین، افزود: پیش‌بینی می‌شود میزان ‏تولید گوشت قرمز تا پایان سال جاری به ۲۹ هزار و ۷۴۲ تن برسد.‏

 وی اضافه کرد: این مقدار گوشت قرمز از یک هزار و ۷۸ واحد دامداری سنتی و صنعتی در حوزه پروار کردن دام در استان قزوین ‏تولید می‌شود.‏

 عزتی با بیان اینکه ۵۵۲ واحد دامداری صنعتی در استان قزوین فعال است، اظهار داشت: این تعداد شامل ۴۷۳ واحد پرواربندی ‏گوساله با ظرفیت ۸۲ هزار و ۶۹۸ راس گوساله پرواری، ۳۸ واحد گوسفندداری با ظرفیت ۴۹ هزار و ۲۵ راس گوسفند دشتی و ۴۱ ‏واحد پرواربندی گوسفند با ظرفیت ۳۰ هزار و ۵۶۵ راس بره پرواری است.‏

 این مسؤول همچنین به وجود ۵۲۶ واحد دامداری سنتی در استان قزوین اشاره کرد و گفت: این تعداد شامل ۳۹۷ واحد با ۱۸ هزار ‏و ۲۹۷ راس گوساله، ۷۶ واحد با ۶ هزار و ۵۰۶ راس گوسفند و ۵۳ واحد با هفت هزار و ۱۳۷ راس بره پرواری است. 

 معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: مصرف روزانه گوشت قرمز در استان قزوین حدود ۱۵ تن ‏است و همین مقدار نیز به استان‌های دیگر ارسال می‌شود.‏

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha