به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، قدرتعلی حشمتیان عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اعلام آمادگی خود برای انتخابات ریاستجمهوری، گفت: از ۲ ماه پیش جلسات جبهه مستقلین و اعتدالگرایان درباره ورود و اعلام نامزد به انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره برگزار شد که از میان ۱۴ داوطلب، ۳ نفر انتخاب شدند و در نهایت من به عنوان نامزد نهایی معرفی شدم.
وی افزود: تصمیم گرفتم بیایم تا فساد را ریشه کن کنم و شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی عینیت یابد و ایران را سربلند و ایرانی را در سراسر گیتی سربلندتر کنم.
حشمتیان اضافه کرد: حدود ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری بنیانگذار جمهوری اسلامی میگذرد و کمتر از هزار نفر خود را قیم مردم میدانند و به عنوان اصولگرایی و اصلاح طلبی به صورت دورهای دموکراسی را حاکم و اجازه ورود افراد غیر از خود را به حیطه قدرت نمیدهند.
این فعال سیاسی ادامه داد: دو جریان اصولگرا و اصلاح طلب، جریان سوم (مستقلین) را به حساب نمی آورند اصولگرایی و اصلاحطلبی باید بعد از ۴۳ سال جای خود را به مستقلین بدهند.
نظر شما