مجتبی احمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:۶۳مورد از این حوادث، جادهای و بقیه شامل حوادث شهری، کوهستان و غرق شدگی، توفان و آتشسوزی جنگل و مرتع بوده است.
وی ادامه داد: در این حوادث ۱۷۵ نفر مصدوم شدند که ۵۶ مصدوم توسط نیروهای هلال احمر و بقیه توسط اورژانس ۱۱۵ به مراکز درمانی منتقل شدند.
مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی گفت: ۱۰۶ تیم عملیاتی و ۲۹۸ نیروی امدادگر و نجاتگر، مسوولیت امدادرسانی را در این حوادث بر عهده داشتند.
احمدی با بیان این که طی این مدت ۶ تن بر اثر حوادث یادشده جان خود را از دست دادند افزود:در اجرای طرح امداد و نجات نوروزی ۳۱ پایگاه بین شهری و ۲ پایگاه در مبادی مرزی دوغارون و فرودگاه مشهد برای پایش سلامت اتباع خارجی و امدادرسانی برپا شده است.
وی ادامه داد: در این راستا ۴۵ دستگاه آمبولانس، ۶۱ دستگاه خودروی نجات و کمکدار به همراه یک فروند بالگرد امدادی به کار گرفته شدهاند.
او بدون ذکر آمار بیشتر گفت: خوشبختانه روند اجرای طرح با مطلوبیت انجام شد و شمار حوادث در مقایسه با مدت مشابه پارسال کاهش داشته است.
نظر شما