۱۰ فروردین ۱۴۰۰،‏ ۱۹:۲۷
کد خبرنگار: 923
کد خبر: 84279533
۰ نفر

برچسب‌ها

مراتب ثبت ۱۷ میراث ناملموس به استاندار قم ابلاغ شد

تهران-ایرنا- وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دو نامه جداگانه مراتب ثبت ۱۷ اثر میراث‌فرهنگی ناملموس را به استاندار قم ابلاغ کرد.

به گزارش عصر سه شنبه گروه فرهنگی ایرنا از میراث‌آریا، در نامه علی‌اصغر مونسان به بهرام سرمست استاندار قم آمده است: «در اجرای ماده یک از قانون تشکیل سازمان میراث‌فرهنگی و گردشگری مصوب سال ۱۳۸۲ و مواد ۱۱ و ۱۲ از قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین‌المللی حفظ میراث‌فرهنگی ناملموس مصوب سال ۱۳۸۴ و مواد دو و سه آیین‌نامه اجرایی قانون مذکور مصوب ۱۳۸۷/۱۱/۶ هیئت محترم ‌وزیران و با رعایت مقررات آیین‌نامه اجرایی مذکور، میراث‌فرهنگی ناملموس باعنوان "مهارت انگشترسازی در قم" به شماره ۱۸۸۴، "بازی توپ مره" به شماره ۱۸۸۵، «فن و مهارت لعاب سبز قمی" به شماره ۱۸۸۶، "بازی الک و دولک در قم" به شماره ۱۸۸۷، "مهارت پخت آبگوشت یخنی بادمجان" به شماره ۱۸۸۸، "مهارت ساخت کاشی هفت رنگ" به شماره ۱۸۸۹، "هنر چلنگری در قم" به شماره ۱۸۹۰، "مهارت ارده‌گیری (عصاری) در قم" به شماره ۱۸۹۱ و "جشن نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران" به شماره ۱۸۹۲ در تاریخ ۱۳۹۸/۴/۴ در فهرست ملی میراث‌فرهنگی ناملموس به ثبت رسیده است. هرگونه اقدام که موجب حفظ و احیای این میراث شود مورد تأکید است. خواهشمند است دستور فرمایید مراتب برای اطلاع و اجرا به مقامات و مسئولان ذی‌ربط ابلاغ و از نتیجه اقدام این وزارتخانه را مطلع کنند.»

همچنین مونسان در نامه مشابه دیگر به استاندار قم مراتب ثبت میراث‌فرهنگی ناملموس با عنوان "مهارت شال‌بافی عشایر ایل کلکو استان قم" به شماره ۲۱۱۱، "مهارت بافت نی چیت عشایر ایل کلکو استان قم" به شماره ۲۱۱۲، "مهارت طبخ غذای آبگوشت بزپاش عشایر ایل کلکو استان قم" به شماره ۲۱۱۳، "آیین چاووشی‌خوانی روستای نویس استان قم" به شماره ۲۱۱۴، "آیین سحرخوانی روستای نویس استان قم" به شماره ۲۱۱۵، "آیین سفره بی‌بی سه‌شنبه استان قم" به شماره ۲۱۱۶، "مهارت طبخ غذای گوره ماست عشایر ایل کلکو" به شماره ۲۱۱۷، و "مهارت چوب‌بازی عشایر ایل کلکو استان قم" به شماره ۲۱۱۸ که در فهرست ملی میراث‌فرهنگی ناملموس در تاریخ ۱۳۹۹/۴/۳به ثبت رسیده است را ابلاغ کرد.

سرخط اخبار فرهنگ

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =