سرهنگ محمدعلی عظیمی روزچهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به افزایش تردد در محورهای استان با توجه به شرایط کرونایی افزود: بر این اساس به شهروندان زنجانی توصیه می شود در زمان کنونی به دلیل انتشار ویروس کرونا از سفر کردن اجتناب کنند.
وی اضافه کرد: در صورت سفر نیز توصیه می شود به نکات اعلام شده توجه جدی داشته باشند، چرا که بررسی ها نشان می دهند عمده ترین علل تصادفات خستگی و خواب آلودگی رانندگان وسائط نقلیه بوده است.
این مسوول ادامه داد: در این راستا از رانندگان درخواست می شود در صورت بروز چنین وضعیتی" خواب آلودگی" از ادامه راه منصرف شده، در مکانی مناسب توقف کرده، برای مدتی استراحت کنند و سپس به مسیر خود ادامه دهند.
وی، دومین علل تصادفات استان در تعطیلات چند روز گذشته را سرعت غیر مجاز عنوان کرد و گفت: در این زمینه رانندگان با سرعت مطمئنه در جاده ها حرکت کرده و از سبقت های بی جا اجتناب کنند، چرا که حوادث تلخی را رقم می زند و علاوه بر آن استفاده از کمربند ایمنی را فراموش نکنند.
سرهنگ عظیمی با اشاره به با آغاز اجرای طرح نوروزی در استان و افزایش شمار تصادفات و تصادفات جرحی افزود: از زمان اجرای این طرح ۲۶ اسفند تا کنون پنج نفربر اثر تصادفات جاده ای در استان جان باختند که این مهم به دلیل افزایش ترددها و بی توجهی به نکات اعلام شده پلیس، بوده است.
وی اظهار داشت: بررسی ها نشان می دهد که طی ۲۹ و ۳۰ اسفند بیشترین ترافیک در محورهای استان به ویژه اتوبان زنجان به قزوین و تبریز نمود داشت که پیش بینی ها نیز بر این است با بازگشت مسافران در پیک اول تعطیلات نوروزی تا ۶ فروردین ترافیک سنگین در اتوبان ها به ویژه زنجان به تبریز لاین جنوبی به سمت تهران رخ دهد.
گفتنی است تعداد ۲۷۰ نفر در سال ۹۷ و ۲۵۸ نفر نیز در سال ۹۸ بر اثر تصادفهای رانندگی در مسیرهای ارتباطی برون شهری استان زنجان جان باختند.
استان زنجان پنج هزارو ۸۴۰ کیلومتر راه ارتباطی دارد که از این میزان، ۲۰۰ کیلومتر آزاد راه، ۱۱۳ کیلومتر بزرگراه، ۳۴۲ کیلومتر راه اصلی و ۹۷۴ کیلومتر راه فرعی است.
نظر شما