«رضاحسین اسماعیلی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان محصول به کشورهای آذربایجان، روسیه، اوکراین و آلمان صادر شده است.
وی سطح زیرکشت باغهای شهرستان را ۱۳هزار هکتار عنوان کرد و گفت: از این میزان ۶ هزار و ۵۰۰ تن سردرختی و بقیه تاکستان انگور است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنداب اظهار داشت: تولید محصولات باغی این شهرستان ۱۷۰ هزار تن است که از این میزان ۱۲۰هزار تن انگور است که ۲۵درصد آن تازه خوری و ۳۰هزار تن آن تبدیل به کشمش میشود.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات حوزه کشاورزی خنداب ضایعات۱۰ تا ۲۰ درصدی تولیدات انگور است که این مشکل ناشی از روش کشت سنتی و قدیمی این محصول است.
اسماعیلی ادامه داد: برای رفع این مشکل و کاهش ضایعات انگور، در حال حاضر در شهرستان از روش کشت داربستی استفاده میشود و تا کنون هفت هزار هکتار از روش سنتی به ایستاده داربستی تبدیل شده است.
وی در خصوص یکپارچه سازی دشت عمومی شهرستان نیز گفت: برخی اراضی کشاورزی میان وارثان تقسیم و خُرد شده بودند که اکنون قطعات پراکنده تجمیع و یکپارچه سازی اراضی انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنداب بیان کرد: آبیاری اراضی کشاورزی از شیوه سنتی و قدیمی که بهرهوری کمی دارد به روش نوین تغییر یافته و از ۶۰۰ هکتار اراضی اکنون ۳۵۴هکتار به سامانه آبیاری نوین مجهز شدهاند.
شهرستان خنداب به مرکزیت شهری به همین نام در فاصله ۹۰ کیلومتر اراک واقع شده و حدود ۶۰ هزار نفر جمعیت دارد.
مهمترین محصول این شهرستان انگور است که به صورت کشمش فراوری میشود و این منطقه بیشترین سطح زیر کشت انگور در استان مرکزی را دارا میباشد.
نظر شما