شستشوی دست‌ها در صورت تماس با ماهی قرمز ضروری است

زاهدان- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: شهروندان باید در صورت تماس با ماهی و یا آب حمل و نگهداری آن بلافاصله نسبت به شستشوی دست‌ها با آب وصابون و یا استفاده از ضدعفونی‌کننده‌های مناسب اقدام کنند.

مهدی حسینی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: توصیه‌های بهداشتی به منظور جلوگیری از مخاطره بهداشتی احتمالی ناشی از انتقال مکانیکی ویروس کرونا از طریق آب و سطح بدن ماهی است.
وی افزود: در پایان نوروز ماهی‌ها را در رودخانه‌ها و یا نهرها رها نکنند و در محل‌های تعیین شده از سوی شهرداری رهاسازی انجام شود.
به گزارش ایرنا ماهی قرمز (نام علمی: Carassius auratus auratus)، که به نام‌های ماهی طلایی، ماهی گلی، ماهی حوض نیز خوانده می‌شود گونه‌ای ماهی از سرده کپورچه‌ها است.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha