عباسعلی درستی روز یکشنبه در جلسه کمیته نظارت ستاد مقابله با کرونا اظهار کرد: آجیلیها و قنادیها نیز باید شیوه نامهها را رعایت کرده و برای جلوگیری از ازدحام مردم برنامهریزی کنند.
وی در تشریح نحوه فعالیت رستورانها در ایام نوروز، گفت: رستورانها با شرط ۵۰ درصد ظرفیت و جمع آوری مابقی صندلیها، می توانند فعالیت کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه رعایت شیوه نامههای بهداشتی و فاصله اجتماعی در پایانههای برون شهری کاهش یافته است، از شهرداری و راه و ترابری خواست نسبت به این موضوع به جد ورود کنند.
درستی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از ازدحام مردم در بازار نیز باید تردد اتوبوسهای شرکت واحد به محدوده مرکزی شهر تبریز کاهش یابد.
نظر شما