۵۰ واحد تولیدکننده غذاهای آماده در تهران مجوز استاندارد دارند

تهران- ایرنا- مدیرکل استاندارد تهران در بازدید از مراکز تولیدکننده غذاهای آماده در تهران، گفت: ۵۰ واحد تولیدکننده غذاهای آماده در تهران مجوز استاندارد دارند.

به گزارش ایرنا از  استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری روز چهارشنبه در چهل و سومین بازدید خود از واحدهای تولیدی و خدماتی استان، گفت: اخذ مجوز حلال در صنعت غذا، که متولی آن سازمان ملی استاندارد ایران است، رو به رشد، و برای دستیابی به بازارهای جهانی و صادرات ضروری است.

وی با تاکید بر اقبال عمومی نسبت به غذاهای آماده،  هرگونه نوآوری‌ در این صنعت را برگ برنده برای تولیدکنندگان دانست.

طاهری خاطر نشان کرد: صنعت سلامت محور تنها به محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی محدود نمی‌‎شود و کلیه موضوعات مرتبط با سلامت جامعه را دربرمی‌گیرد.

وی ادامه داد: باید در تولید کالاهای سلامت محور، که در آینده برای آن‌ها گواهینامه صادر خواهدشد، به موضوعات تبعی آن نظیر محیط زیست، مصرف انرژی و آلاینده‌ها توجه شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

سرخط اخبار استان‌ها