بهرام سرمست عصر سه شنبه در آیین ملی تجلیل از خیران ماندگار در تالار کرامت استانداری قم اظهار داشت: در قم با توجه به ویژگیها و مختصاتی که این استان دارد برغم آنکه از نطر درصد جمعیت روستایی از درصد پایینی برخوردار است ولی در عرصه توسعه روستایی و در بخش های مختلف اعم از آموزش و پرورش و بهداشت و درمان توسط خیران و نهادهای حمایتی از جمله بهزیستی و کمیته امداد امام (ره) اقدام های بسیار خوبی صورت گرفته است.
وی در ادامه با بیان اینکه خیران در بحرانهای مختلفی که دامنگیر جامعه میشود از قبیل بحران سیل و کرونا انصافا خوش درخشیدند خاطرنشان کرد: خیران قم حتی اقدام هایی را فراتر از سطح استان انجام دادند و در موضوع سیل فروردین ۹۸ بدون اینکه معین لرستان باشیم به کمک آسیب دیدگان و نیازمندان شتافتند.
وی ادامه داد: در موضوع کرونا نیز با وجود اینکه قم از نظر دامنه و طول زمان درگیری بسیار درگیری شدیدی داشت ولی خیران بیشترین کمک ها را داشتند و در طرح مواسات نیز کمک های جدی کردند.
استاندار قم همچنین نقش موثر خیران در توسعه زیرساختهای درمانی این استان را مورد توجه قرار داد و یادآور شد: از نظر توسعه زیرساخت های درمانی در قم با توجه به وجود مراجع عظام تقلید می توان گفت حدود نیمی از زیرساخت های درمانی و بیمارستانی قم به همت خیران ایجاد شده است.
سرمست با بیان اینکه خیران قمی نه تنها در قم بلکه درکل کشور منشا خیر و برکت می باشند بیان کرد: یکی از خیران استان سالانه هزینهای بالغ بر یکهزار و ۱۰۰ میلیارد ریال را برای امر آبرسانی در استانهای محروم کشور تقبل کردهاست.
آیین ملی تجلیل از خیران ماندگار در عرصه توسعه روستایی و عشایری به صورت ویدیو کنفرانس و با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول و محمد امید معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهوری، برخی مسئولان کشوری و استانداران قم، فارس، گلستان، مازندران و کرمانشاه برگزار شد.
در این آیین از ۲۰ تَن از خیران قمی که در حوزه روستایی و عشایری و بخش های مختلف آموزش، بهداشت، مسکن، کشاورزی و صنعت فعالیت دارند قدردانی به عمل آمد.
نظر شما