مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در این نشست که امروز دوشنبه با حضور جمعی از روحانیون حوزههای علمیه آذربایجان شرقی، در مسجد جامع تبریز برگزار شد، گفت: اینکه اهل بیت علیهم السلام مداد علما را با دماء شهدا یک جا مطرح کردند اتفاقی نیست و نکتهای که وجود دارد این است که دماء شهدا و مداد علما برای یک ملت هویت ساز است و این دو ارزش گران سنگ در کنار هم قرار میگیرند.
حجت الاسلام حسن شعبانی افزود: هویت در کشور و شهر ما همین مداد علما و دماء شهدا هستند و فرهنگ ما قائم به اینها است؛ فرهنگ ما اگر بخواهد سر و سامان بگیرد، از حوزهها و دانشگاههای ما سر و سامان میگیرد، زیرا این ملت در شرایط جنگ و تحریم بعد از انقلاب هم دانشجو و هم طلبه تربیت کرده و پیشرفت خوبی داشته است، لذا نیازی به نقشه کشی هویتی دیگران ندارد.
وی ادامه داد: دلاور مردان این مرز و بوم توانستند با همان موشکی که به دست فرزندان همین کشور ساخته شده است، پهپاد دشمن را ساقط کنند؛ پس میتوان گفت هویت مان را خودمان میسازیم و نیازی به دیگران نداریم.
معاون تهذیب حوزه علمیه قم هم در این نشست در تبیین بعد اجتماعی آیت الله مرحوم آیت الله مصباح یزدی گفت: علامه مصباح هم متفکر و هم فیلسوف ژرف اندیشی بود و به همین دلیل اندیشههای خود را بر اساس فلسفه اسلامی بنیان میگذارد، دغدغه دین داشت و برای تبیین اندیشههای دینی در برابر مخالفان استقامت میورزید.
حجت الاسلام محمدی افزود: این عالم مجاهد پس از شناخت آسیبهای فرهنگی جامعه اقدام به پاسخ دهی به شبهات میکرد و انسان شجاعی بود که در مقابل مارکسیستها و لیبرالها قد علم کرد و ایستاد.
آیت الله محمد تقی مصباح یزدی در ۱۱ بهمن ماه سال ۱۳۱۳ شمسی در خانوادهای مذهبی در شهر یزد به جهان چشم گشود.
این عالم مجاهد و دانشمند، عضو مجلس خبرگان رهبری و رئیس موسسه آموزش پژوهشی امام (ره) بود که پس از عمری تلاش خالصانه درعرصههای مختلف انقلاب اسلامی و خدمت به حوزههای مقدس علمیه و تربیت و پروش شاگردان و طلبههای متعهد و متدین شامگاه جمعه ۱۲ دی ماه به دیدار حق شتافت.
نظر شما