ظرفیت تولید گوشت شترمرغ در سیستان و بلوچستان به ٢٠٠ تن ارتقا یافت

زاهدان- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت سالانه گوشت شترمرغ در این استان با فعالیت ٣٧ واحد پرورش صنعتی و سنتی به ٢٠٠ تن افزایش یافته است.

غلامرضا سرگزی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: هم‌اینک ۱۴ واحدهای پرورش صنعتی شترمرغ سیستان و بلوچستان به ظرفیت چهار هزار و ۱۵۰ قطعه در سیستان و بلوچستان فعال است.
وی بیان کرد: همچنین ۲۳ واحد پروار بندی و پرورشی مولد شترمرغ سنتی با مشارکت بهره برداران و سازمان جهاد کشاورزی در سیستان وبلوچستان ساخته شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود:منطقه سیستان بیشترین واحدهای پرورش شترمرغ را داراست و استان اصفهان عمده خریدار شترمرغ استان است.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط آب وهوایی مناسب و  از طرفی علاقمندی افراد به پرورش شترمرغ در مرکز و جنوب سیستان و بلوچستان این صنعت در استان در حال توسعه است. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 13 =

سرخط اخبار استان‌ها