لاشه دام‌ها در کشتارگاه‌های پلدختر لیبل گذاری می‌شود

خرم‌آباد - ایرنا - رییس اداره دامپزشکی پلدختر با اشاره به کشتار سالانه ۸ هزار و ۲۰۰ راس دام در کشتارگاه های این شهرستان گفت: لاشه دام‌های کشتار شده در کشتارگاه‌های پلدختر و معمولان لیبل گذاری و روانه بازار مصرف می‌شود.

رسول حقگو کرموند روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در پلدختر اظهار داشت: لیبل قرمز برای دام کشتارشده جوان و درجه یک، لیبل سفید برای دام کشتار شده مسن و لیبل زرد برای دام کشتار شده مسن درجه ۲ در کشتارگاه های این شهرستان استفاده می‌شود.

وی افزود: طرح گشت مواد خام از سطح قصابی ها، مرغ فروشی ها، ماهی فروشی ها، رستوران ها و سایر اماکن تولید و عرضه مواد خام دامی در پلدختر نسبت به گذشته تشدید می‌شود.

رییس اداره دامپزشکی پلدختر بیان کرد: سالانه هشت هزار و ۲۰۰ راس دام سبک و سنگین در کشارگاه های این شهرستان ذبح و  در قصابی های سطح شهرهای پلدختر و معمولان توزیع می شود.

وی تاکید کرد: از مردم درخواست می‌شود، هنگام خرید گوشت مورد نیاز خود از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی به رنگ لیبل استفاده شده و مهر دامپزشکی روی لاشه توجه کنند.

حقگو کرموند اضافه کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در قصابی ها، مرغ فروشی ها، ماهی فروشی ها، رستوران ها و سایر اماکن تولید و عرضه مواد خام دامی با شماره تلفن ۳۲۲۲۲۲۳۰ تماس حاصل کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =

سرخط اخبار استان‌ها