به گزارش ایرنا، هدایت الله جمالی پور روز دوشنبه در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت استان قزوین اظهار داشت: بخش زیادی از فعالیت های اقتصاد کشور در زمینه ارتباطات و فناوری است و در دولت تدبیر و امید اقدامات بسیار ارزشمندی در توسعه زیر ساخت این حوزه انجام شده و شرکت های دانش بنیان متعددی شکل گرفته که به اقتصاد کشور کمک کرده اند.
وی افزود: پس از انقلاب اسلامی در حوزه ارتباطات اتفاق بسیار برجسته ای رقم خورده و با وجود تحریم های ظالمانه شاهد این هستیم که بسیاری از زیرساخت های این حوزه امروز به دست دانشمندان بومی شده و ظرفیت های بی بدیلی ایجاد شده است.
استاندار قزوین گفت: امیدواریم با سفر وزیر ارتباطات به استان قزوین در برخی از مناطق که مشکل ارتباطات و فناوری وجود دارد هم برطرف شود و تمامی مردم استان از این ظرفیت استفاده کنند.
جمالی پور اضافه کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا نیازمندی کشور به حوزه ارتباطات بسیار جدی تر شده و امروز بستر آموزش کشور در این حوزه تعریف می شود و امیدواریم موانع موجود در این مسیر کاهش و برطرف شود.
وی اظهار داشت: در استان قزوین یک انسجام بسیار خوبی وجود دارد و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دستگاه های اجرای تعامل بسیاری سازنده و همکاری بسیار مناسبی با یکدیگر دارند که این مهم می تواند تحولات مثبتی را برای استان به همراه داشته باشد.
استاندار قزوین گفت: در حوزه آنتن دهی تلفن همراه، اینترنت و فیبر نوری مشکلاتی در استان وجود دارد که امیدواریم با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات این مشکلات برطرف شود.

قزوین - ایرنا- استاندار قزوین گفت: بخش زیادی از فعالیت های اقتصادی کشور در حوزه ارتباطات و فناوری است و این حوزه تبدیل به یکی از موضوعات مهم دولت و مردم شده است.
سرخط اخبار استانها
-
یک هزار و ۵۰۰ نفر در شرکتهای دانشبنیان و خلاق فرهنگی کشور مشغول به کار هستند
کیش - ایرنا - معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع…
-
اجرا و تکمیل ۶ طرح کلیدی از محل اعتبارات سفر رییس جمهور در قزوین
قزوین-ایرنا- رئیس سازمان برنامه و بودجه استان قزوین گفت: از محل اعتبارات…
-
بازدید هوایی رییسجمهور از جنوب کرمان شروع شد
جیرفت- ایرنا- رییسجمهور که صبح جمعه در دومین سفر استانی خود به کرمان…
-
رییسجمهور وارد جیرفت شد
جیرفت - ایرنا- رییس جمهور در دومین روز سفر استانی خود به استان کرمان…
نظر شما