گلیسیرین خوراکی گیاهی ایران‌ساخت تولید شد

تهران- ایرنا- محصول دانش‌بنیان گلیسیرین گیاهی خوراکی محصولی کاربردی در تغذیه سالم توسط یک شرکت دانش بنیان تولید شد.

به گزارش روز دوشنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این مجموعه‌ دانش‌بنیان که بیش از ۱۱ سال سابقه فعالیت در حوزه تولید گلیسیرین دارد سالیانه بیش از ۱۸ هزار تن گلیسیرین تولید می‌کند و در اختیار صنایع قرار می‌دهد.  گلیسیرین به عنوان ماده اولیه در همه صنایع کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

محصول دانش‌بنیان این مجتمع، گلیسیرین خوراکی و بهداشتی است. گلیسیرین در غذاها و نوشیدنی‌ها به عنوان حلال و شیرین‌کننده عمل می‌کند و دارای طعمی شیرین و گرم است.
امیرسوری مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: گلیسیرین به حفظ غذا  کمک می‌کند و توسط آکادمی تغذیه و رژیم غذایی در دسته کربوهیدرات‌ها قرار می گیرد، این محصل به عنوان یک شیرین‌کننده سازگار با رژیم‌های با کربوهیدرات کم در رژیم‌های غذایی کاربرد دارد.

وی خاطرنشان کرد: محصول دانش‌بنیان دیگر شرکت، گلیسیرین کاربردی در محصولات مراقبت از پوست و مو است،  این محصول در تولید صابون‌های شفاف و به عنوان اسانس در عطر و ژل‌ها کاربرد دارد،  همچنین گلیسیرین بهداشتی شرکت در تولید شوینده‌های بهداشتی، خمیردندان و کرم‌های صورت در صنایع آرایشی و بهداشتی به کار می‌رود.

به گفته این فعال دانش‌بنیان، مجتمع صنایع شیمی گستر نیما در تلاش است با بهره‌گیری از آخرین فناوری روز دنیا ظرفیت تولید خود را به ۳۲ هزار تن در سال برساند تا علاوه بر تامین نیاز کل کشور بخشی از تولیدات خود را به بازارهای جهانی صادر کند.

سوری بیان کرد: مجتمع صنایع شیمی گستر نیما با استفاده از فرآیند استخراج مناسب، گلیسیرین گیاهی خالص تولید می‌کند، در این فرآیند گلیسیرین از انواع روغن‌ها و اسیدهای چرب طبیعی مانند نارگیل، نخل خرما، دانه آفتابگردان، سویا، هسته انگور و غیره استخراج می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =

سرخط اخبار دانشگاه و آموزش