به گزارش ایرنا، کریس ویتی عالیترین مشاور پزشکی دولت روز دوشنبه در گفتوگو با شبکه رادیویی بیبیسی هشدار داد که شیوع کرونا ظرف چند هفته آینده به اندازه خطرناکی وخیم خواهد شد. به گفته وی، اینک ۳۰ هزار بیمار کرونایی در بیمارستانهای کشور بستری است، در حالیکه در موج نخست شیوع کرونا آمارها حداکثر به ۱۸ هزار نفر رسیده بود.
وی افزود که بیمارستان ها و مراکز درمان تحت فشار زیادی قرار دارند و به رغم آغاز واکسیناسیون گسترده کرونا راه زیادی تا بازگشت به شرایط عادی باقیمانده است.
این مقام پزشکی انگلیسی یادآورشد که هر یک ملاقات غیر ضروری، یک فرصت جدید برای گسترش بیشتر ویروس کرونا است.
در همین حال سازمان حملو نقل عمومی لندن اعلام کرد که تاکنون ۵۷ نفر از کارکنان این سازمان بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ جان باختهاند. از این میزان ۴۲ راننده اتوبوس، ۸ راننده قطار، سه کارمند دفتر مرکزی و ۴ نفر از شرکتهای تابعه به کام مرگ رفتهاند. اوائل شروع همهگیری کرونا نیز هشت راننده اتوبوس جان خود را از دست دادند.
آمار مرگومیر ناشی از ابتلا به کرونا در انگلیس روزانه به ۲ هزار نفر رسیده است. شهردار لندن جمعه گذشته وضعیت اضطراری اعلام کرد و کارشناسان بهداشتی نسبت به شیوع انفجار گونه این ویروس در سراسر کشور هشدار داده است.
«بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس برای مدیریت افکار عمومی میگوید که تاکنون ۲.۴ میلیون واحد واکسن کرونا تزریق شده است. وی معتقد است که از طریق اعمال محدودیتهای کرونایی و تزریق واکسن کرونا میتوان بر این بیماری غلبه کرد.
در همین حال یک سخنگوی دفتر نخست وزیری عنوان کرد که دولت در حال بررسی تشدید محدودیتهای کرونایی است تا به این ترتیب افراد تنها یک بار در هفته حق خروج از منزل داشته باشند. با این حال مشخص نیست کدام ارگان قرار است بر حسن اجرای محدودیتهای جدید نظارت کند و تجربه در این مدت نشان داده که پلیس از پس این ماموریت برنیامده است.
پروفسور ویتی میگوید: ما با یک مشکل بسیار جدی روبه رو هستیم و هفتههای آینده بدترین روزهای این همه گیری به لحاظ آمار مراجعه به بیمارستانها خواهد بود. وی توضیح داد که گونه جهش یافته ویروس کرونا اوضاع را به حدی بحرانی کرده که اوضاع از کنترل خارج شده است.
در همین حال تونی بلر نخست وزیر پیشین انگلیس مدیریت دولت در زمینه کرونا را به باد انتقاد گرفت و ادامه داد که با این روش دو الی سه سال تا غلبه بر کرونا زمان نیاز است.
وی در یادداشتی برای نشریه استاندارد لندن افزود که انگلیس از ابتدای همهگیری کرونا عقب تر از تحولات حرکت کرده و ناگریز به شیوه قرنطینه متوسل شده است. این در حالیست که به گفته وی ، پیامدهای اقتصادی و بهداشتی ناشی از تداوم محدودیتها بشدت نگران کننده است.
«کییر استارمر» رهبر حزب اصلی مخالف دولت انگلیس هم معتقد است که دولت پیامهای ضد و نقیضی را درباره محدودیتهای کرونایی مخابره میکند و این مساله مردم را گیج کرده است. وی از نخست وزیر خواسته تا هرچه سریعتر با حضور در نشست خبری روزانه دولت بر رعایت اصل خانهماندن تاکید کند.
دولت انگلیس از این هفته مراکز بیشتری را به تزریق واکسن کرونا اختصاص داده و امیدوار است تا پائیز سال آینده تمام افراد بزرگسال واکسینه شوند. این در حالیست که کارشناسان میگویند انتظار بازگشت روال زندگی به شرایط عادی تا آن زمان واقع بینانه نیست.
نظر شما