مدیر حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این حادثه ساعت ۱۴ و ۲۰ دقیقه در جاده مبارکه- بروجن ۲۰۰ متر بعد از ۲ راهی طالخونچه رخ داد و پس از اعلام به اتاق فرمان اورژانس ۱۱۵ یک واحد امدادی به محل اعزام شد.
غفور راستین افزود: در این سانحه رانندگی سه نفر شامل یک مرد و یک زن حدود ۳۰ ساله و یک پسر هشت ساله جان باختند.
وی ادامه داد: یک مرد ۳۰ ساله در این حادثه مصدوم شد که برای اعزام به بیمارستان رضایت نداد و توسط نیروهای اورژانس در محل حادثه از خدمات اولیه درمانی بهرهمند شد.
علت بروز این حادثه توسط پلیس راه در دست بررسی است.
فوریتهای پزشکی شهرستان مبارکه با برخورداری از پنج پایگاه شامل سه پایگاه شهری - جادهای، یک پایگاه جادهای و یک پایگاه شهری، یک اتاق فرمان ۱۱۵، هفت دستگاه خودروی آمبولانس و ۲۳ پرسنل در حال ارائه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی است.
شهرستان مبارکه در ۴۵ کیلومتری جنوب غربی اصفهان قرار دارد.
تصادفات سالانه میلیاردها ریال خسارت به اقتصاد کشور وارد میکند که به تاکید کارشناسان باید برای رفع این چالش اساسی، تدابیری ویژه اتخاذ کرد.
استان اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه شامل ۳۹۹ کیلومتر آزاد راه، یکهزار و ۶۵۹ کیلومتر بزرگراه، ۲ هزار و ۷۹۱ کیلومتر راه همسنگ است.

اصفهان-ایرنا- براثر برخورد یک دستگاه خاور با یک دستگاه خودروی پژو در جاده مبارکه به بروجن روز پنجشنبه سه نفر کشته و یک نفر مصدوم شدند.
نظر شما