هوشنگ بازوند روز یکشنبه در نشست هماهنگی برنامههای عمرانی سرپلذهاب که با حضور معاون عمرانی استاندار، مدیرکل مدیریت بحران استانداری، مدیرکل اقتصادی استانداری، فرماندار جدید سرپل ذهاب و فرماندار سابق این شهرستان برگزار شد؛ اظهار داشت: بازسازی زلزله یکی از کارهای موفق و ماندگار نظام جمهوری اسلامی است.
وی ادامه داد: با کمکها و پشتیبانی مجموعه نظام جمهوری اسلامی و دولت خدمتگزار، اکنون چهرهی شهر کاملا عوض شده و دیگر خبری از آن ویرانی ها نیست و سرپل ذهاب تبدیل به شهری شده که زندگی در آن موج می زند.
مقام ارشد استان تاکید کرد: سرپلذهابیها مردمانی بسیار نجیب، صبور، مقاوم و تلاشگر هستند که هرچند در این زلزله دچار آسیب های زیادی شدند ولی در برابر کوه مشکلا همچنان مقاوم ایستادند.
استاندار کرمانشاه گفت: بقعه احمد اسحاق (ره) نزد مردم دارای یک جایگاه بسیار والای معنوی و عرفانی است و بازسازی این مجموعه به شکل مناسبی و با هزینه دولت در حال انجام است.
وی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: آقای جمالی نیا فرماندار سابق شهرستان سرپل ذهاب زحمات شبانه روزی بسیار زیادی برای بازسازی خرابی های ناشی از زلزله متحمل شدند و آیندگان به نیکی از خدمات ماندگار ایشان یاد خواهند کرد.
بازوند افزود: در دوران فرمانداری ایشان با درایت و تدبیر تعداد ۱۸ هزار کانکس، برچیده شد که در نوع خود یک کار ماندگار و بی نظیر بود.
وی اظهار داشت: آقای فرزادی پور فرماندار جدید سرپل ذهاب از مدیران باتجربه، کاردان و پرانرژی استان هستند که با دوراندیشی و تدبیر کارها و برنامه های توسعهای شهرستان را دنبال خواهند کرد.
مدیر ارشد استان با تاکید بر پرهیز از تفرقه و دوری از حاشیه ها، در ادامه اظهار داشت: با همدلی و همگرایی می توان بر مشکلات غلبه کرد و زمینه توسعه و پیشرفت شهرستان را فراهم کرد.
به گزارش ایرنا، زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزیی دید.
البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.