دکتر محمد شنبدی روز شنبه در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: برابر با دستورالعملهای بهداشتی در شرایط بحرانی ویژه آبگرفتگی، اقدامات دستگاههای اجرایی به تفکیک برنامهریزی و ابلاغ شده است.
وی ادامهداد: در این راستا همه دستگاههای خدماترسان باید نسبت به وظایف خود در جهت حفظ بهداشت عمومی مناطق درگیر با آبگرفتگی اقدام کنند تا از بروز بیماریهای احتمالی پیشگیری شود.
این مقام مسئول در شورای اداری شهرستان بندر ماهشهر با بیان اینکه تاکنون شرایط بهداشتی منطقه به خوبی مدیریت و کنترل شده است گفت: علاوه بر این نیز آب شرب شهرستان از سوی کارشناسان مرکز بهداشت همواره در حال بررسی است و از این بابت جای نگرانی وجود ندارد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان بندر ماهشهر تصریح کرد: با اقدامات صورت گرفته همچنین فعالیتهای مربوط به گندزدایی و ضدعفونی مناطق از سوی دستگاههای خدماترسان در حال انجام است.
شنبدی یادآورشد: در این رابطه با هماهنگی مدیریت بحران شهرستان، گروههای بهداشتی در نقاط مختلف حضور پیدا کرده و وضعیت بهداشت عمومی شهروندان را بررسی میکنند.
وی یادآورشد: تاکنون شیوع بیماری ناشی از آبگرفتگیهای هفته گذشته در شهرستان بندرماهشهر گزارش نشده که این امر نشاندهنده پایداری شرایط در منطقه است.
در پی بارش شدید باران در هفته گذشته بیشتر مناطق اهواز، ماهشهر، بندر امام، آبادان، رامشیر، شوشتر، رامهرمز و امیدیه دچار آبگرفتگی شدند و این وضعیت ، زندگی عادی مردم را مختل کرد.
طبق اعلام جمعیت هلال احمر خوزستان تیمهای ارزیاب این جمعیت در حال ارزیابی آسیبهای وارده آبگرفتگی در اهواز، رامشیر، ماهشهر، بندر امام و رامهرمز هستند.
نظر شما