جواد فلاح روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: آب آشامیدنی این روستاها توسط ۶ حلقه چاه عمیق و ۲ رشته قنات تامین میشود.
به گفته وی، برخی از روستاهایی که طریق قنات آب رسانی شدهاند برخی از روزهای تعطیل به خاطر افزایش جمعیت با کمبود آب مواجه هستند که توسط تانکر آب مورد نیاز آنها تامین میشود.
این مسوول بر مدیریت مصرف بهینه آب توسط مشترکان تاکید کرد و گفت: نباید از آب شرب در آبیاری محصولات کشاورزی استفاده شود و در صورت مصرف بیرویه آب، برخی از روستاییان که منابع آبی غنی ندارند با افت فشار و یا قطعی جریان آب مواجه میشوند.
وی همچنین به اجرای خط آبرسانی به روستاهای «قُطرم» و فاضلیه شهرستان بافق اشاره کرد و افزود: عملیات لوله گذاری خط انتقال آب به روستاهای یاد شده با پیشرفت ۹۵ درصدی در حال اجرا است و ساکنان این ۲ روستا نیز تا پایان سال جاری از نعمت آب شرب سالم برخوردار میشوند.
مدیر امور آبفای بافق تصریح کرد: برای انتقال آب به روستای قطرم ۱۸ کیلومتر و روستای فاضلیه ۲ کیلومتر شبکه آبرسانی در حال اجرا ست .
به اظهار وی، عملیات اجرایی پروژه یاد شده با استفاده از لوله های پلی اتیلن به قطر ۱۱۰ میلی متر و با اعتباری افزون بر ۳۵ میلیارد ریال در دست اقدام است.
مدیر امور آبفای بافق خاطر نشان کرد : در راستای آبرسانی به این روستاها ، سه مخزن ذخیره آب با حجم ۱۵۰ متر مکعب ساخته شد .
وی ادامه داد: تامین آب پایدار برای روستاهای خوسف و بشکان در دستور کار قرار دارد و در آینده نزدیک عملیات آبرسانی به این روستاها آغاز میشود.
به گفته وی تمامی روستاهای شهرستان بافق بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از آب شرب سالم برخوردار شدند و قبل از آن حتی یک روستای منطقه آب لوله کشی نداشته است.
وی افزود : در حال حاضر آب شرب شهری و روستایی شهرستان بافق از طریق آب انتقالی ، ۲۴ حلقه چاه ، ۲ رشته قنات و ۴ باب ایستگاه برداشت تامین میشود.
شهرستان بافق دارای یک بخش مرکزی، سه دهستان ( مبارکه، کوشک و سبزدشت) ۲۸ شورای اسلامی،۲۲ دهیاری مصوب و ۱۰۰ پارچه روستا و آبادی و بیش از هفت هزار مشترک آب روستایی است.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری بافق درفاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.
نظر شما