کیفیت نان در اردبیل بهبود می‌یابد

اردبیل - ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: کیفیت نان در اردبیل پایین است و تلاش می‌شود کیفیت آن مطابق میل و رضایت مردم بهبود یابد.

به گزارش ایرنا ، رامین صادقی روز دوشنبه در بازدید از نانوایی‌های فعال اردبیل افزود: باید بیش از گذشته در زمینه کیفیت و کمیت نان و تولید محصولی مرغوب و مناسب برای مردم حساس بوده و بازرسان سازمان صنعت ، معدن و تجارت و اتحادیه نانوایان بر عملکرد و کیفیت نان نظارت جدی داشته باشند.

وی با تاکید بر لزوم تشدید نظارت بر کیفیت پخت نان و ساعت‌کاری نانوایان در استان اردبیل گفت: بازرسان بر کیفیت نان، موازین بهداشتی و ساعت کار نانوایان نظارت دارند و این بازرسی‌ها بدون اطلاع قبلی و به صورت ناگهانی انجام می‌شود.

صادقی بیان کرد: در صورت  پخت نشدن نان در ساعت مقرر با نانوایان متخلف برخورد می‌شود چرا که رعایت نشدن ساعات کار اعلام شده به نانوایی‌ها تخلف محسوب می‌شود.

وی گفت : نانوایی‌های بربری پز ، سنگک و فطیر از ساعت ۶ صبح باید پخت نان را آغاز کنند و در صورت بی‌توجهی به مقررات خواسته شده از جمله ساعت پخت ،کیفیت و چگونگی خدمات از سوی نانوایی‌ها ضمن برخورد قانونی سهمیه آنها نیز قطع خواهد شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی اعم از عرضه نان بی‌کیفیت ، فروش آرد ، رعایت نکردن ساعت پخت و کم‌فروشی در نانوایی‌ها را از طریق شماره تلفن ۱۲۴ اداره مشارکت های مردمی سازمان صنعت، معدن و تجارت در مرکز استان و شهرستان‌های تابعه اطلاع دهند تا بازرسان سازمان بموقع به موضوع رسیدگی کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =