غذاهای پخته شده عامل ویروس کرونا نیست

اراک - ایرنا - مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفرش گفت: غذاهای حرارت دیده و پخته شده به علت جذب حرارت بالا نمی‌توانند به عنوان منبع انتقال ویروس کرونا باشند.

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر «کوروش دالوندی» افزود: برای یمنی از ابتلا به ویروس کرونا لازم است غذاهای حرارت داده شده را در ظروف بهداشتی مصرف کرد و از سلامت قاشق، چنگال، سالاد و نان مطمئن شد.

وی اظهار داشت: تماس مخاط دهان، بینی و دستگاه تنفسی با مواد آلوده می‌تواند افراد را به کرونا مبتلا کند بنابراین رعایت بهداشت در این قسمت های بدن ضروری است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفرش گفت: ویروس کرونا در دمای ۷۰ درجه به سرعت از بین می رود و نیازی به انجام رفتارهای وسواس گونه و افراط و تفریط نیست اما باید اطمینان حاصل کرد ظروفی که غذا در آن ریخته می‌شود، پاک و سالم هستند و لبه‌های ظروف آلوده نیست و همچنین از سالم و پاک بودن سایر موادی که در کنار غذا سرو می شود، اطمینان حاصل کرد.

دکتر دالوندی گفت: با رعایت پروتکل‌های بهداشتی یک فرد در سطح جامعه نمی‌توان زنجیره انتقال کرونا ویروس را قطع کرد و همه افراد باید استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شستشوی دست‌ها را مدنظر داشته باشند و رعایت موازین بهداشتی هم در محافل عمومی و هم در محافل خصوصی حائز اهمیت است.

وی با اشاره به ناقلان بی‌علامت، تاکید کرد: افراد تا حد امکان از حضور در سطح جامعه، برگزاری مهمانی‌ها، جشن‌های عروسی، مراسم‌های عزاداری و مسافرت‌ها اجتناب کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفرش گفت: امسال علاوه بر کرونا، بیماری‌های شایع فصلی دیگر از جمله انواع سرماخوردگی‌ها و آنفولانزاها نیز وجود دارد و بحران بسیار جدی و خطرناکی در کمین است و یک سهل انگاری کوچک منجر به بروز خسارات زیادی می شود.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با فوت ۴۶۱ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید۱۹ در کشور به ۴۰ هزار و ۵۸۲ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیما سادات لاری روز گذشته (جمعه) درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۳ آبان ۱۳۹۹) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۷۳۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و دو هزار و ۹۶۷ نفر بستری شدند و با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۳۸ هزار و ۳۲۲ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تاکنون ۵۴۶ هزار و ۶۴۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۵۶۳۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون پنج میلیون و ۴۲۴ هزار و ۴۷۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =