۱۴ آبان ۱۳۹۹،‏ ۱۴:۲۴
کد خبرنگار: 2092
کد خبر: 84094870
۰ نفر

برچسب‌ها

۲۱ هزار تن پیاز در شاهرود تولید شد

شاهرود- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: ۳۳۰ هکتار مزرعه پیاز در این شهرستان وجود دارد که امسال ۲۱ هزار تن محصول از آن ها برداشت شد.

علی اصغر حجی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: متوسط برداشت محصول پیاز در شاهرود ۷۰ تن در هکتار است که مهمترین ارقام کشت شده آن را "میگون" و"زرگان " تشکیل می دهند.

وی با اشاره به اینکه مهمترین ویژگی های این ارقام  ماندگاری بیشتر پس از برداشت و بازار پسندی است ، ادامه داد"تریپس برگخوار" ، پوسیدگی ریشه و علف های هرز از عوامل اصلی خسارت زا برای محصول پیاز به شمار می رود.

حجی تاکید کرد: برگزاری کلاس های آموزشی و ترویجی و رعایت توصیه های تغذیه ای مناسب این محصول توسط کارشناسان این اداره برای کشاورزان بصورت مستمر پیگیری می شود.

به گفته وی ، کار برداشت محصول پیاز از نیمه دوم شهریور تا نیمه آبان ماه به طول می انجامد.

زمان کشت محصول پیاز از اواخر بهمن ماه تا اواسط اسفند ماه است و ۷۰ درصد پیاز استان سمنان در روستای مزج شاهرود کشت می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =