سردار مجتبی شیروانیان روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر همین اساس در حال تامین زیرساختهای الکترونیکی و فضای مجازی مورد نیاز مجموعه فرهنگی هستیم تا در شرایط مختلف بتوانیم از قابلیتهای آن بهره گیریم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس اصفهان ادامه داد: توجه به ذائقه مخاطبان در عصر کنونی اهمیت دارد و بینندهای که با نمایشگاههایی با محتوای تکراری روبه رو شود رفته رفته علاقهاش از بین میرود و دیگر از آن مجموعه فرهنگی صرفنظر خواهد کرد.
وی افزود: باید سعی شود محتواهای فرهنگی از حالت ثابت و صامت خارج شود و با بهره گیری از فناوریهای نوین بویژه المانهای صوتی و تصویری جذب بیشتر مخاطب را به همراه داشته باشد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس اصفهان خاطرنشان کرد: بنابراین تولید محتواهای جدید و به روز شده برای نشان دادن مباحث مرتبط با دفاع مقدس و رشادتهای مدافعان مرزهای کشور از اهمیت بالایی برخوردار است و برنامههای پیش رو اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بر همین مبنا خواهد بود.
سردار شیروانیان با اشاره به اینکه آشنایی بیشتر مردم با ارزشهای دفاع مقدس در گرو برنامه ریزی و برگزاری رویدادهای متنوع است تصریح کرد: طبقه نخست موزه دفاع مقدس تا پایان امسال با هدف استفاده عموم مردم به بهره برداری خواهد رسید و از فضاهای مناسبی مانند سالن اجتماعات و گالری برخوردار است.
وی با اشاره به کمبودهای مالی اضافه کرد: موزه دفاع مقدس اصفهان از اعتبارات ملی بی بهره است و تنها از اعتبارات استانی استفاده میکند و از آنجا که قیمت تجهیزات و وسایل در مدت اخیر بسیار افزایش یافته لذا تامین آنها با سختی روبه رو میشود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس اصفهان با بیان اینکه تخصیص اعتبار برای تکمیل این موزه ضرورت دارد گفت: از سوی سازمان برنامه و بودجه کشوراعتباراتی در قالب اوراق به مجموعه تخصیص یافته اما سررسید آن سال ۱۴۰۲ است که همین امر خرید وسایل و تجهیزات مورد نیاز را با مشکل روبه رو میکند.
به گزارش ایرنا، طرح ساخت موزه دفاع مقدس اصفهان سال ۷۶ آغاز شده بود اما از نیمه دوم ۱۳۸۹ راکد ماند تا اینکه بخش نخست این باغ موزه دهه فجر سال ۹۷ به صورت ویدئو کنفرانس از سوی رییس جمهوری افتتاح شد.
نزدیک به ۳۰۰ هزار رزمنده از استان اصفهان در جنگ تحمیلی شرکت کردند و این استان در هشت سال دفاع مقدس حدود ۲۳ هزار و ۵۰۰ شهید تقدیم کرده است.
نظر شما