به گزارش ایرنا؛ «هدایت حاتمی» روز یکشنبه در مراسم افتتاح این مرکز در اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه؛ به تحریمهای ظالمانه، تنگناهای اقتصادی و کرونا به عنوان عوامل موثر در ایجاد مشکلات برای واحدهای تولیدی اشاره کرد و افزود: امروز وظیفه داریم با جدیت و پیگیری بیشتر مشکلات و دغدغههای مردم را رفع کنیم و در این مرکز بتوانیم گرهای از مشکلات مردم را باز کنیم.
وی اظهار داشت: در کنار فعالیت این مرکز کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید نیز با همان کیفیت و جدیت در برگزاری، رفع مشکلات و تحقق مصوبات فعالیت خود را ادامه خواهد داد و شبکهای حمایتی را برای کمک به واحدهای تولیدی، اقتصادی و سرمایه گذاران و کارآفرینان ایجاد خواهیم کرد.
حاتمی با بیان اینکه همدلی، همراهی و همفکری رمز موفقیت کارها به ویژه بهبود فضای کسب و کار استان، رفع موانع تولید، احیای واحدهای راکد و افزایش اشتغالزایی است؛ اظهار داشت: در این مرکز باید کارها با همت بیشتری دنبال شود و در واقع به عنوان دبیرخانه ای فعال برنامه ریزی و سیاست دهی نیز انجام دهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری حضور جدی و موثر نمایندگان دستگاه های اجرایی و بانکها را در این مرکز به عنوان گامی موثر برای حل مشکلات ذکر کرد و گفت: با سرعت و کیفیت مطلوبی تلاش می شود تا به موانع سر راه تولید و اشتغال استان رسیدگی شود که مسیر توسعه کما فی سابق تداوم یابد.
مرکز شبانهروزی فوریتهای رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی کرمانشاه روز یکشنبه با حضور استاندار و جمعی از مسوولان استانی در اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان رسما افتتاح و آغاز به کار کرد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت اکنون یک هزار واحد تولیدی و صنعتی دارد و بیش از ۳۰ هزار نفر در این واحدها مشغول به کار هستند.