قدیر رجبزاده روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هدف از این رویداد ارتقای دانش و فراهم نمودن بستر مناسب برای تبادل یافتهها و دستاوردهای جدید علمی میان پژوهشگران، صنعتگران و دست اندرکاران حوزۀ پروبیوتیکها و همچنین افزایش آگاهی در مورد تأثیر مثبت آنها بر سلامت افراد است.
وی ادامه داد: این کارگاه بینالمللی از سال ۲۰۱۴ تاکنون در کشورهای نیوزیلند، چین، ایران، ویتنام، مالزی، تایلند برگزار شده که سومین دوره آن در سال ۲۰۱۶ در ایران به میزبانی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بوده است.
مدیر موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: هفتمین دوره این کارگاه نیز به میزبانی ایران و این موسسه برگزار میشود و محور اصلی آن بحث و تبادل تجربیات در زمینه افزایش ایمنی بدن در مقابله با بیماریها میباشد.
وی افزود: از علاقهمندان دعوت میشود برای کسب اطلاعات بیشتر با شمارههای ۳۵۴۲۵۳۳۸-۰۵۱ و ۳۵۴۲۵۳۸۰-۰۵۱ تماس حاصل فرمایند.
نظر شما