" غلامرضا تقوی" روز سهشنبه در آیین گشایش نمایشگاه گلهای داودی در محلات، افزود: تغیر رویکرد در تولید گل به سمت ژنتیک در شرایطی که کشور سهم اندکی از صادرات و معرفی گل را دارد، ضروری است.
وی ادامه داد : شیوع ویروس کرونا فعالیت تجاری و عرضه گل و گیاه را در ماه های پر تقاضای این محصولات متوقف کرد.
وی با اشاره به تمهیدات عمومی برای جبران این خسارتها از سوی دولت و بانک مرکزی اظهار داشت: اطلاعات خسارت دیدگان جمع آوری شده است تا از این تمهیدات بهره مند شوند.
مدیرکل دفتر امور گلخانه، گیاهان دارویی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی گفت: فروش گل در فضای مجازی و بهصورت بر خط و بدون ارتباطات فیزیکی یکی از راهکارهای صادرات این محصول پر تقاضا در زمان شیوع بیماری کرونا در جهان است.
تقوی یکی از درسهای کرونا را تقویت محصولات پس از برداشت دانست و اضافه کرد: ظرفیت سردخانه، خشک کردن، تهیه روغن و اسانس از گلهای برداشت شده را نداشتیم تا در زمان شیوع ویروس کرونا از آن برای صادرات استفاده کنیم.
وی گفت: صادرات گل امسال یک بیستم پارسال است و واردات آن یک دوازدهم سال گذشته است.
مدیرکل دفتر امور گلخانه، گیاهان دارویی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی افزود: محصولات باغبانی و گل و گیاه صادرات محور هستند و پارسال به دلیل شیوع کرونا، صادرات به بازارهای جهانی را از دست دادیم.
۱۸ درصد سطح زیر کشت گل و گیاه، ۱۲ درصد از تولید انواع گل شاخه بریده، ۸۰ درصد تولید گلهای فصلی نشایی، ۲۱ درصد از تولید درخت و درختچههای زینتی و ۱۴ درصد از گیاهان آپارتمانی کشور در شهرستان محلات تولید میشود.
نظر شما