منصور مرادحاصلی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه در حال حاضر آمار قابل توجهی از فضای سبز و پارکهای موجود در سنندج با آب شرب آبیاری میشود، اظهار داشت: چشمهها و قنوات را با ظرفیت ۳۰ لیتر در ثانیه شناسایی کردهایم که در صورت احیا و بازسازی سالانه ۱۰ درصد آب مورد نیاز برای سیراب کردن فضای سبز را تامین میکنند.
وی یادآور شد: براساس دستورالعمل شهرداری، سرانه فضای سبز سنندج باید از ۶ مترمربع کنونی به ۱۲ مترمربع در سال ۱۴۱۰ (یعنی ۳۲۷ هکتار) افزایش یابد که در صورت ادامه روند آبیاری سنتی و از طریق آب شهری، سالانه ۷.۵ میلیون مترمکعب آب شرب در فضای سبز مصرف میشود.
مدیرعامل شرکت مشاور آب پردازان و طرف قرارداد با شهرداری سنندج اضافه کرد: یکی از طرحهای پیشنهادی، سیراب کردن فضای سبز و پارکهای شمال شهر سنندج استفاده از آب خام (۱۵۰ لیتر در ثانیه) از سد قشلاق است.
مرادحاصلی یکی دیگر از طرحهای پیشنهادی را استفاده از پساب تصفیهخانه آب و فاضلاب سنندج اعلام کرد و گفت: در شهرک پنجم آذر هم یک چاه با ظرفیت ۵۰ لیتر در ثانیه شناسایی شده که میتواند کمک خوبی برای شهرداری برای آبیاری بوستانها باشد.
در حال حاضر از ۲۷۸ هکتار فضای سبز موجود در سنندج، ۱۵۸ هکتار آن (معادل ۵۶.۸ درصد) با آب شرب شهری آبیاری میشود.
سنندج با بیش از ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارای سه منطقه شهرداری است.
نظر شما