حسین فرخنده روز دوشنبه در حاشیه اختتامیه دومین جشنواره خط تحریری خراسان شمالی در شیروان به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: جامعه فرهنگی و هنری با برنامه هایی چون این جشنواره ها، موجب تداوم سنت های زیبا و موثر هنری در فضای جامعه شده و با تدارک رویدادها و حرکت هایی از این دست، هنر را از چالش ها و اتفاقاتی که فضای مجازی برای آن ایجاد کرده است، به سلامت عبور خواهند داد.
وی در عین حال بر استفاده از مناسب از فضای مجازی برای گسترش هنرها تاکید کرد و افزود: خود فضای مجازی هم می تواند کمک کرده و هم افزایی داشته باشد و می توان آنرا فرصت و ظرفیتی برای شناسایی هنرهایی چون خوشنویسی دانست که بهتر دیده شود و دایره مخاطبان آن بیشتر و زیبایی هایی که در این هنر وجود دارد به طیف گسترده تری از مخاطبان انتقال یافته و ذائقه بصری آنان را تقویت کند.
فرخنده با تجلیل از خوشنویسی، اظهار داشت: این هنر جایگاه بسیار ممتازی در فرهنگ ایرانی و اسلامی دارد و هنوز هم تاثیرگذاری خاص خود را در جامعه دارد که می تواند به فرهنگ و هنر عمق ببخشد و با سایر هنرها از جمله موسیقی، ادبیات و شعر همراهی و هم افزایی داشته باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان شمالی گفت: خوشنویسی یکی از هنرهای دیرینه اسلامی و ایرانی است که جایگاه ویژه ای در بین هنرهای اسلامی ما دارد و بهترین خوشنویسان کسانی بوده اند که بیشترین آشنایی و انس را با علوم قرآنی داشته اند.
اختتامیه دومین جشنواره خط تحریری خراسان شمالی روز دوشنبه در شیروان با معرفی نفرات برتر پایان یافت.
نظر شما