به گزارش ایرنا ، عباس جنگی مرنی روز دوشنبه به خبرنگاران گفت: بخش اعظم این طرح مطالعه، ارزیابی و عملیاتی شده و در مرحله تصویب نهایی میباشد.
او افزود: این طرح در سامانه حدنگار (کاداستر) ملی در اداره کل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل درج و جانمایی خواهد شد.
وی اظهارداشت: تاکنون حد بستر و حریم ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر از رودخانههای استان مطالعه و تعیین شده و در سامانه حدنگار (کاداستر) ملی در اداره کل اسناد و املاک استان اردبیل درج و جانمایی شده است و برای سال ۱۴۰۰ نیز حدود ۶۵ کیلومتر از رودخانههای استان تعیین بستر و حریم میشوند.
جنگی مرنی گفت: پهنهبندی سیلاب، شناسایی نقاط سیلخیز و آسیبپذیر، اطلاعرسانی به مردم در خصوص حد حریم و بستر رودخانهها، دورکردن مردم از جریان سیل، آزادسازی محل عبور ایمن سیلاب، تعیین کاربری اراضی حاشیه و حفاظت از بستر و حریم رودخانهها از مزایای انجام نقشهبرداری و مطالعات تعیین حد بستر و حریم رودخانهها است.
وی همچنین از دیگر اهداف اجرای عملیات ساماندهی رودخانهها را فراهم کردن امکان احداث دیوار حفاظتی، اصلاح و حفاظت مسیر رودخانه، تثبیت بستر و کنترل فرسایش و رسوب، بهسازی، لایروبی و افزایش ظرفیت عبور جریان آب و کنترل سیلاب ذکر کرد.
وی همکاری مردم و شوراهای شهرها و روستاها در جلوگیری از تجاوز به حریم و بستر رودخانهها را مهم دانست و از همکاری مردم ، نهادها و سازمانهای ذیربط در تعیین و تثبیت حد حریم و بستر رودخانههای استان با شرکت آب منطقهای اردبیل قدردانی کرد.
نظر شما