محمدرضا حداد افزود: تمامی پروندهها با موضوع حقوقی و کیفری که اصحاب دعوی آنها تحت قرار یا محکومیت در زندان بسر میبرند و امکان سازش وجود دارد به شعبه های شورای حل اختلاف مستقر در زندانها و بازداشتگاهها ارجاع داده میشود تا با انجام مذاکره اصلاحی از طریق میانجیگری به صلح و سازش منتهی شود.
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل دادگستری یزد، وی ادامه داد: با ارجاع پروندهها به شعبه های مستقر در زندانها و بازداشتگاهها نه تنها این امر موجب کاهش جمعیت کیفری زندانها خواهد شد بلکه کاهش موجودی و کاهش اطاله رسیدگی در مراجع قضایی را دنبال دارد.
وی ابراز امیدواری کرد که با استفاده از تمامی ظرفیتهای دستگاه قضایی و دیگر نهادهای تأثیرگذار به خصوص رسانهها، نهادهای فرهنگی، ائمه جمعه و جماعت، معتمدان، متنفذین و ریشسفیدان با ترویج فرهنگ صلح و سازش بتوانیم زمینه آزادی تعداد بیشتری از زندانیان را فراهم کنیم.
در حال حاضر در تمامی زندانها و بازداشتگاههای استان یزد شعبه های شورای حل اختلاف ویژه زندانیان مستقر و در حال ارایه خدمات قضایی به ویژه در زمینه صلح و سازش به زندانیان وجود دارد.
استان یزد چهار ندامتگاه برای نگهداری مددجویان زندانی دارد و حدود چهار هزار نفر در ندامتگاه ها دوره محکومت خود را سپری می کنند که جرم بیشتر آنها در ارتباط با مواد مخدر است و شهروندان سایر استان ها هستند.
نظر شما