فریدون رحمانی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: از آنجا که علائم کرونا و بیماریهای نظیر سرماخوردگی، آلرژیهای فصلی و آنفلوآنزا بسیار شبیه به یکدیگر است، از همین رو توصیه میشود افراد با مشاهده علائمی نظیر آبریزش بینی، گلودرد و سرفه علاوه بر رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی ،در ارتباط با دیگران برای خود محدودیت قائل شوند.
وی با بیان اینکه شیوع کرونا از حالت عمومی خارج و به حالت خانگی تبدیل وضعیت داده است، افزود: بیمارانی که طی هفتههای اخیر به مراکز درمانی مراجعه کردهاند از اعضای یک خانواده و فامیل بودهاند و این موضوع نشان میدهد چرخش خانوادگی بیش از سایر امور در شیوع ویروس کرونا نقش داشته است.
رحمانی با اشاره به افزایش تعداد بیماران و فوتیهای ناشی از ویروس کرونا در استان طی روزهای اخیر، تصریح کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۳۰۰ بیمار مشکوک به کرونا به مراکز درمانی استان مراجعه کردند و هفت نفر از بیماران مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری، آموزش و تغییر رفتار مردم را مهمترین عامل التزام مردم به رعایت پروتکلهای بهداشتی دانست و گفت: انتظار میرود خانوادهها و متولیان اقشار مختلف نسبت به تبیین و فرهنگسازی استفاده از ماسک و رعایت پروتکلهای بهداشتی بیش از پیش اهتمام ورزند.
رحمانی خاطرنشان کرد: وضعیت این استان در خصوص ویروس کرونا همچنان قرمز و فضای نگرانکنندهای در استان حاکم است و چنانچه مردم در خصوص پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا تلاش ویژهای به کار نگیرند وضعیت رو به وخامت بیشتری میگذارد.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.
نظر شما