محسن شریفی شایگان روز سه شنبه در گفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: ۹۰ درصد سرمایهگذاری در این طرح که در ایجاد اشتغال پایدار و رونق تولید نقش آفرین خواهد شد، از منابع بخش خصوصی انجام خواهد شد.
وی اظهارداشت: این مجتمع با سه هزارو ۶۱۱ هکتار مساحت در دست احداث است و به عنوان بزرگترین و اولین شهرک شیلاتی کشور با حضور بخش خصوصی توانمند از نظر فنی و مالی اکنون پیشرفت فیزیکی آن در بخش زیرساختهای مشترک حدود ۸۰ درصد است.
مدیر شرکت شهرکهای کشاورزی استان بوشهر افزود: باتوجه به پیشرفت بسیار خوب این شهرک، طبق دستور استاندار بوشهر هزینه برق رسانی آن توسط دولت از محل اعتبارات سفر رئیس جمهوری پیش بینی شدهاست.
ویشریفی شایگان ادامه داد: طرح برق رسانی به این مجتمع با پیشرفت ۳۰ درصدی در دست اجرا است.
وی گفت: تامین برق برای هر مزرعه با یک مگابایت یکی از اتفاقات خوب در این شهرک است که از محل نیروگاه سیکل ترکیبی به میزان ۵۰ مگابایت برای این شهرک تامین و درحال اجرا است.
شریفی شایگان به نقش این شهرک در ایجاد اشتغال پایدار اشاره کرد و افزود: با بهرهبرداری کامل از این طرح یکهزار و ۵۰۰ نفر بصورت مستقیم و یکهزار نفر غیرمستقیم اشتغالزایی درمنطقه ایجاد خواهد شد.
وی بیان کرد: در اجرای تحقق فرامین رهبرمعظم انقلاب در خصوص جهش تولید، طبق برنامه ریزی صورت گرفته تولید میگوی این شهرک ۲ برابر تولید کنونی استان بوشهر افزایش مییابد.
وی گفت: تولید میگوی استان بوشهر در زمان حاضر ۲۳ هزار تن است که ظرفیت تولید این شهرک تا ۲۱ هزار تن در سال با ۲ برداشت پیشبینی شدهاست.
مدیر شرکت شهرک های کشاورزی استان بوشهر اظهارداشت: طبق برنامه زمان بندی شده امیدواریم در خرداد سال ۱۴۰۰ این شهرک به بهرهبرداری برسد و بخشی زیادی از مزارع آن وارد چرخه تولید شود.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر از قطب های پرورش میگو استان بوشهر با دارابودن ۳ سایت در بندرریگ، رودشور جنوبی و حله است.
نظر شما