۲۰ شهریور ۱۳۹۹،‏ ۲۱:۰۵
کد خبرنگار: 1762
کد خبر: 84034422
۰ نفر

برچسب‌ها

فرماندار مراغه: کیفیت و کمیت نان کنترل شود

مراغه - ایرنا - معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه بر کنترل کیفیت و کمیت نان تاکید کرد و گفت: با نظارت بیشتر از سوی دستگاه های متولی این امر محقق می شود.

به گزارش ایرنا، سید علی موسوی حسینی روز پنجشنبه در کارگروه آرد و نان شهرستان مراغه اظهار داشت: تعطیلی نانوایی ها در روز عاشورا و تعطیلی ۴۰ درصد آن ها در روز تاسوعا موجب کمبود نان در شهرستان شد که خوشبختانه پس از گذشت چند روز وضعیت به روال عادی برگشت.

وی گفت: تعداد کل نانوایی های شهرستان ۴۲۶ واحد است که از این تعداد ۲۴۸ واحد لواش پز( ۵ واحد نیمه دولتی و بقیه دولتی)، ۷۵ واحد سنگک پز نیمه دولتی، ۳۹ واحد بربری پز نیمه دولتی، ۵۹ واحد نان روغنی نیمه دولتی، ۴ واحد فانتزی نیمه دولتی و یک واحد نان صنعتی نیمه دولتی است.

وی گفت: از ۲۰ تیر تا ۱۹ شهریور ماه زمان خرید گندم در مراغه، ۲ هزار و ۶۰۰ تن خرید توافقی و ۱۹ هزار تن خرید تضمینی از گندمکاران شهرستان انجام شده که گندم تضمینی خریداری شده به همان میزان سال گذشته بوده است.

وی به مشکلات نانوایان اشاره کرد و گفت: افزایش حق بیمه، هزینه تعمیر و نگهداری، قیمت خمیر مایه و اقلام مصرفی از جمله مشکلات نانوایان شهرستان است که در جلسات تخصصی کارگروه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی به افزایش مصرف نان همزمان با فصل کاری در شهرستان اشاره کرد و گفت: طبق روال سال های گذشته اعضای کارگروه اقدامات اساسی و عملی را در این خصوص انجام دهند.

فرماندار مراغه گفت: نانوایی‌های شهرستان در هیچ شرایطی مجاز به استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز نظیر بلانکیت نیستند و نباید با استفاده از آن ها سلامت مردم را به خطر انداخت.

موسوی گفت: دستگاه های نظارتی ملزم به افزایش بازدید و تعداد نمونه برداری هستند و بایستی با متخلفان به صورت جدی برخورد شود.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =