معاون فرماندار آستارا: کیفیت نان را با اختلاط آرد ارتقا می‌دهیم

آستارا - ایرنا - معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار آستارا گفت: علت کاهش کیفیت نان، رطوبت آرد نبوده بلکه کاهش گلوتن یا پروتئین موجود در غلات است و با خرید گندم از چند شهرستان و مخلوط کردن آنها با گندم موجود در کارخانه آرد آستارا، مشکل را رفع خواهیم کرد.

کامبیز لقمانی مقدم روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: خرید و افزودن گلوتن به گندم می تواند باعث ارتقای کیفیت آرد شود اما برای کارخانه آرد مقرون به صرفه نیست و به زودی به مخلوط کردن گندم های مختلف از چند شهرستان اقدام خواهد شد.

وی ادامه داد: کارخانه آرد این شهرستان واقع در روستای سیبلی، تاکنون کاهش کیفیت آرد با درجات عمده و بحرانی نداشته و نواقص جزئی، با بررسی و کنترل مستمر برطرف شده است و اداره های استاندارد و جهاد کشاورزی نظارت خود را به کارخانه افزایش دهند.

معاون فرماندار آستارا گفت: برخی بازرسان نظارت ها را جدی نمی گیرند و نظارت بر واحدهای صنفی و نانوایی ها برای رعایت نکات بهداشتی باید تشدید شود.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت و ۲۴۰ واحد نانوایی در منتهی الیه غرب استان گیلان و مرز جمهوری آذربایجان واقع شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 10 =