به گزارش ایرنا، بهاره آروین روز یکشنبه در دویست و سی و چهارمین صحن علنی شورای شهر تهران با ارائه توضیحاتی درخصوص طرح «هوشمندسازی یارانههای شهرداری تهران» گفت: این طرح به امضای ۱۱ نفر از اعضای شورا رسیده است و درخواست ما این است که یک فوریت آن به رای گذاشته شود.
وی ادامه داد: ما در شهرداری یارانههای مختلفی پرداخت میکنیم. مثلا در حوزه حمل و نقل عمومی یا حوزههای اجتماعی و فرهنگی به درستی یارانههایی را پرداخت می کنیم اما این یارانهها لزوما به دست اقشار هدف نمیرسد و این منجر به هدررفت منابع میشود.
وی افزود: متاسفانه اکنون شرایط به گونهای است که یارانه کسی که هرروز از مترو استفاده می کند در قیاس با کسی که اگر سالی یک بار ماشینش خراب شود مجبور به استفاده از مترو میشود یکسان است.
این عضو شورا تاکید کرد: در صورت هوشمندسازی و هدفمندسازی این حوزه میتوانیم یارانهها را به دست اقشار آسیبپذیر جامعه برسانیم.
آروین با اشاره به درگاه واحد شهروندی در سامانه «تهران من» بیان کرد: این درگاه اکنون فراگیر شده است و به کمک آن این امکان را داریم که یارانهها را هوشمند و هدفمند سازیم.
وی خاطرنشان کرد: ما در کمیته شفافیت در این رابطه از شهرداری لایحه خواستهایم اما درخواست یک فوریت آن به این دلیل است که میخواهیم در بودجه امسال مدنظر قرار گیرد.
رییس کمیته شفافیت و شهر هوشمند تاکید کرد: اقشار آسیبپذیر صدایی ندارند و به همین دلیل تحقق این هدف برای سال آخر شورا دستاورد مفیدی خواهد بود.
به گزارش ایرنا، در نهایت یک فوریت طرح هوشمندسازی یارانه های شهرداری تهران با ۱۶ موافق از مجموع ۱۹ نفر از حاضران به تصویب رسید.
تصویب کلیات نظام نامه نظارت بر عملکرد ذیحساب شهرداری
همچنین در این جلسه شورای شهر کلیات نظامنامه انتخاب، ارزیابی و نظارت بر عملکرد ذیحساب و قائممقامان ذیحساب شهرداری تهران با دفاع رئیس کمیته بودجه و تظارت مالی شورای شهر تهران به تصویب رسید.
مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران در دفاع از تصویب این نظام نامه گفت: برای ارتقا انضباط مالی و سلامت اداری در شهرداری ما نیازمند به ساماندهی امور مربوط به انتخاب، ارزیابی و نظارت بر عملکرد حسابرس منتخب شورا، ذیحساب و قائم مقامان ذیحساب که با تایید شورا فعالیت می کنند، هستیم.
وی افزود: انتخاب ذیحساب و قائم مقامان ذیحساب در شورای شهر تهران سه مصوبه قبلی دارد اما در این مصوبه ها نحوه چگونگی ارزیابی افراد معرفی شده از سوی شهرداری و نظارت و ارزیابی عملکرد این افراد در دوران ذیحسابی و یا قائم مقامی ذیحسابی مورد غفلت واقع شده و از طرفی پیوند میان حسابرس منتخب شورا و ذیحساب و قائم مقامان ذیحساب بدون تعریف و توجه بوده است.
فراهانی تاکید کرد: در فرآیند تدوین نظام نامه جدید از تجربیات خزانه داری کل کشور و دستورالعمل های آن در حوزه تعیین و نظارت بر عملکرد ذیحسابان استفاده شده است و بابهره گیری از نظرات خبرگان و متخصصان ذیحسابی کشور طرح تکمیل و متناسب با شرایط شهرداری تغییر یافته است.
به گزارش ایرنا، درنهایت این نظام نامه با ۱۸ رای موافق به تصویب رسید.
نظر شما