۲۵ درصد تولید مرغداری‌های استان سمنان در بازار بومی عرضه می‌شود

سمنان- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: ۲۵ درصد از تولید مرغداری‌های استان به منظور تامین نیاز مردم این استان به گوشت مرغ اختصاص یافت.

حمیدرضا حسینی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: برای حفظ ثبات قیمت و تامین نیاز مردم استان سمنان به گوشت مرغ مقرر شد هر مرغداری فعال در استان ۲۵ درصد تولید خود را در داخل استان عرضه کند.

وی ادامه داد: ۴۰۰ مزرعه پرورش مرغ گوشتی در استان سمنان فعال است که ظرفیت اسمی این واحدها تولید ۱۰ میلیون قطعه در هر دوره است.

وی بیان کرد: هر دوره جوجه ریزی  به طور متوسط هشت هفته به طول می‌انجامد و در هر واحد مرغداری در سال چهار دوره جوجه‌ریزی انجام می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان  اظهار داشت: مرغ تولیدی در استان مازاد بر نیاز استان است و ۲۰ درصد تولید مرغ استان جوابگوی نیاز است و مابقی مرغ تولیدی استان سمنان در بازار استان‌های همجوار مانند تهران عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت اسمی  تولید سالانه مرغداری‌های استان سمنان ۴۰ میلیون قطعه است، افزود: پنج ماه نخست امسال ۲۷ درصد ظرفیت اسمی واحدهای مرغداری جوجه‌ریزی شد. 

حسینی یادآور شد: پنج ماهه نخست امسال ۱۰میلیون و ۵۲۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان سمنان انجام شد و میزان جوجه‌ریزی امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کمی کاهش داشته است.

وی اضافه کرد: نوسانات قیمت در بازار مانند نوسان قیمت نهاده و شیوع کرونا در کاهش جوجه‌ریزی در پنج ماه نخست امسال موثر بوده است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: ۶۹۳ مجوز بهداشتی حمل جوجه در پنج ماه نخست امسال در استان صادر شد.

۴۹۴ واحد پرورش انواع طیور در استان سمنان وجود دارد که از این تعداد ۴۲ مزرعه مرغ تخم‌گذار، ۱۲ واحد پرورش شتر مرغ، ۶ واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت تولید ۱۹ هزار و ۲۰۰ قطعه و ۴۰۰ مزرعه پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه‌ریزی ۱۰ میلیون قطعه در هر دوره و بقیه مربوط به پولت، سایر ماکیان و مرغ اجدادی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =