به گزارش ایرنا، غلامرضا مهرجو روز سه شنبه در جلسه بررسی مشکلات و نیازهای روستاهای این شهرستان باحضور نماینده حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی افزود:
باوجود تاسیسات نفتی دراین شهرستان درصورتیکه مشکلی و یا گرفتاری در این حوزه پیش آمد نماینده ای از آنان در شهرستان برای پاسخگویی وجود ندارد و باید معطل بمانیم.
فرماندار گناوه گفت: این شهرستان در حوزه آلایندگی نفتی در سه جبهه دریا ، آب و هوا و خاک روبرو است که از این حیث آسیب و دچار خسارت میشود.
وی افزود: مسئولان مرتبط نفتی باید میزان خدمات و مسئولیت های اجتماعی خود را در این شهرستان با دیگر مناطق نفتی در یک کفه ترازو قرار دهند و مقایسه کنند.
مهرجو گفت: این شهرستان در سه حوزه بندری، آبزی پروری و نفت و گاز ظرفیتهای فراوانی برای توسعه و پیشرفت دارد که باید از آن نهایت استفاده برده شود.
فرماندار گناوه ادامه داد: باتوجه به اینکه از ۸۵ درصد اعتبارات عمرانی کشور در قالب ملی ۱۵ درصد به شورای برنامه ریزی استان بوشهر اختصاص می یابد، به شهرستانها نظیر گناوه در حدود ۶ درصد تعلق می گیرد و باتوجه به تعدد طرح های دردست اجرا و آینده عمرانی ناکافی است.
وی اظهارداشت: طرح احداث جاده ساحلی بندرریگ به گناوه از مهم ترین طرح های دردست اجرا است که به عنوان رینگ ساحلی شهرستان نقش مهمی در کاهش بار ترافیک و رونق تجاری و گردشگری ایفا خواهد کرد.
وی گفت: باتوجه به تجربه و جایگاه نماینده حوزه انتخابیه در مجلس ، امیدواریم از این فرصت بهره لازم جهت توسعه و پیشرفت این منطقه برده شود.
مهرجو افزود: پیشنهاد تقویت و تکمیل ماشین آلات سنگین جهت ایام زمستان و استفاده از تعاونی دهیاری ها در اجرای طرح های عمرانی روستا بسیار مناسب است.
محمدحسن بازویی بخشدار ریگ گفت: لایروبی رودخانه شور به طول حدود ۲۰ کیلومتر تا قبل از بارندگی های امسال حایز اهمیت است که باید در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: این رودخانه درصورت لایروبی نشدن در زمان طغیان رودخانه های فصلی بالادست ساکنان روستاهای رودشور و جزایر جنوبی و شمالی این بخش را دچار مشکل جدی خواهد کرد و جاده ساحلی را در معرض آب گرفتگی قرار خواهد داد.
وی گفت: باتوجه به اجرای طرح پرورش میگوی رودشور شمالی ، ساکنان روستاهای همجوار جزیره شمالی و جنوبی باید از این فرصت بهره مند و منفعت شغلی و اقتصادی داشته باشند.
خدیجه دشتی بخشدار مرکزی گناوه گفت: آسفالت راه روستای تاجملکی از دغدغه های مردم این منطقه است و باید در اولویت ها قرار گیرد.
وی گفت: آسفالت تعدادی از روستاها انجام شده و برخی نیز زیرسازی شده است که باید هرچه زودتر آسفالت شوند.
دشتی افزود: دامداران روستای شول در زمینه تامین آب دام های خود مشکل دارند که در حال پیگیری است.
وی اظهارداشت: باتوجه به اینکه روستای شول در نزدیک شرکت پتروامید قرار دارد می توان از آنان برای بهبود وضعیت آب دامداران و کشاورزی بهره گرفت.
رئیس شورای اسلامی بخش ریگ گفت: این بخش در حوزه راهداری به ماشین آلات سنگین نیاز دارد.
روح الله یگانه افزود: ایجاد سد در نقاط بالادست روستایی علاوه بر به هدررفتن آب های بارندگی به دریا کمک شایانی به کشاورزی این منطقه خواهد کرد.
حائری دهیار روستای جزیره گفت: این روستا به عنوان منطقه گردشگری روستایی استان بوشهر و قطب صیادی شهرستان بشمار می آید و نیازمند توجه بیشتر است.
وی افزود: ورودی این روستا از سمت جاده ساحلی نیاز به پل و تعریض دارد و پروژه متوقف شده اسکله جزیره فعال شود.
فردی رئیس شورای محمدصالحی گفت: تامین آب کشاورزی از مهم ترین نیازهای اصلی مردم روستاهای این بخش است..
وی افزود: قرار بود سهمیه ای از سد چم شیر به دشت های لیراوی دیلم و حیات داود گناوه اختصاص یابد، امید کشاورزان دوچندان شد اما متوقف و عملیاتی نشد.
وی اظهارداشت: ایجاد سدهای خاکی در بالادست و حفر چاه برای برون رفت و بهبود وضعیت کشاورزی روستاهای این منطقه بسیار کارساز است.
بیش از ۲۰ درصد از جمعیت ۱۰۵ هزارنفری گناوه در شمال استان بوشهر در روستاها سکونت دارند.
نظر شما