۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۰۵
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 84022827
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

خیران ۵۰ میلیارد تومان برای بیمارستان ساعی خمینی‌شهر هزینه کردند

اصفهان - ایرنا - مدیر عامل مجمع خیرین بیمارستان ساعی خمینی‌شهر گفت: خیران تا کنون بیش از ۵۰ میلیارد تومان برای ساخت این بیمارستان که از نیازهای ضروری شهرستان است، هزینه کردند.

رضا جورکش روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بیمارستان ساعی خمینی‌شهر با توجه به فرسودگی و عمر ۵۰ ساله که داشت در سال ۹۲ تخریب و عملیات احداث ساختمان جدید آن آغاز شد و تاکنون با کمک‌های مردم و خیران ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی با بیان اینکه این کمک‌ها در قالب نقدی، غیر نقدی و تعهد بوده است، اظهار داشت: این بیمارستان فقط با کمک خیران و مردم ساخته شده و مقرر است پس از تکمیل ساختمان، تجهیز پزشکی آن توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شود.

جورکش با اشاره به اینکه این بیمارستان با زیربنای ۳۵ هزار متر مربع در ۹ طبقه در حال احداث است، اضافه کرد: مردم خیر و نوع‌دوست در طول سال همواره کمک‌های خود را برای ساخت این بیمارستان پرداخت می‌کنند اما در ایام محرم این کمک‌ها افزایش چشمگیری می‌یابد بطوریکه در دهه اول محرم امسال حدود ۹ میلیارد تومان توسط خیران کمک شد.

وی با بیان اینکه برخی از خیران و افرادی که در زمینه احداث این بیمارستان کمک کردند  خارج  کشور اقامت دارند، خاطرنشان کرد: حتی در مواردی، افراد غیر ایرانی نیز مبالغی را برای کمک به ساخت این بیمارستان پرداخت کردند.

مدیر عامل مجمع خیرین بیمارستان ساعی خمینی‌شهر تاکید کرد: این شهرستان با توجه به تراکم جمعیتی بالای خود نیاز ضروری و مبرم به امکانات و تخت‌های بیمارستانی دارد بنابراین کمک هرچه بیشتر مردم و خیران برای بیمارستان ساعی به اتمام آن در آینده نزدیکتری منجر می‌شود.

جورکش با اشاره به اینکه در زمان حاضر یکهزار متر مربع از فضای بیمارستان ساعی در طبقه همکف آن برای ارایه خدمات پزشکی و درمانی آماده و تجهیز شده است، تصریح کرد: این بخش می‌تواند بعنوان اورژانس یا کلینیک مورد استفاده قرار گیرد و آماده تحویل به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است.

وی به همراهی و کمک خیران و مردم خمینی‌شهر برای مقابله با بیماری کرونا نیز اشاره و تاکید کرد: اقلامی که بدین صورت تهیه می‌شود مانند ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی کننده بصورت رایگان در اختیار مردم و بخش‌های مختلف قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در زمان حاضر ۲ بیمارستان دولتی شهید اشرفی و ۹ دی منظریه در خمینی‌شهر فعالیت دارد، افزود: با راه‌اندازی بیمارستان خیرساز ساعی، کیفیت و کمیت خدمات رسانی به مردم در این شهرستان افزایش چشمگیری خواهد یافت.

بیمارستان ساعی خمینی شهر در سال ۱۳۴۷ به‌عنوان زایشگاه تاسیس شد اما پس از انقلاب اسلامی از آن بعنوان بیمارستان استفاده می‌شد تا اینکه از سال ۹۲ با کمک خیران، نوسازی این بیمارستان شروع شد.

شهرستان خمینی شهر با ۳۲۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲ کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد و شهر خمینی‌شهر مرکز آن، یکی از متراکم‌ترین شهرهای کشور بشمار می‌آید؛ این شهرستان حدود ۲۰۰ تخت بیمارستانی دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha