فرماندار: افزایش کیفیت نان در مرند نیازمند تقویت بازرسی است

تبریز- ایرنا- فرماندار ویژه مرند با اشاره به ضعف بازرسی و نظارت مداوم از واحدهای نانوایی در شهرستان گفت: اداره صمت باید با انجام بازرسی های بیشتر نانوایی ها، از افزایش تخلفات و کاهش کیفیت نان در شهرستان جلوگیری کند.

تبریز- ایرنا- فرماندار ویژه مرند با با اشاره به ضعف بازرسی و نظارت مداوم از واحدهای نانوایی در شهرستان گفت: اداره صمت باید با انجام بازرسی های بیشتر نانوایی ها، از افزایش تخلفات و کاهش کیفیت نان در شهرستان جلوگیری کند.

داود گرشاسبی روز شنبه در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان مرند، با اشاره به کمبود نیروی بازرسی از واحدهای نانوایی اظهار کرد: در شهرستان مرند تعداد ۴۳۶ واحد نانوایی وجود دارد که متاسفانه فقط دو نفر مسئولیت بازرسی از این تعداد واحد نانوایی را عهده دار هستند.

وی همچنین از تخصیص نیافتن آرد مورد نیاز به شهرستان انتقاد کرد و گفت: با اینکه در شهرستان مرند کارخانه تولید آرد با کیفیت بالا وجود دارد اما متأسفانه اداره غله استان سهمیه خرید آرد شهرستان مرند را از کارخانه های دیگر شهرستان ها تامین میکند که موجب دلسردی سرمایه گذار بخش خصوصی می شود.

فرماندار مرند با بیان اینکه سهمیه آرد شهرستان ماهانه 2 هزار و ۱۰۰ تن است، افزود: اداره غله استان سهمیه آرد شهرستان مرند را طبق مصوبه ارائه دهد تا در شهرستان مشکلی پیش نیاید.

وی در ادامه ضمن تاکید بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی در نانوایی ها خاطرنشان کرد: بسیاری از واحدهای نانوایی وجود ویروس کرونا را از یاد برده اند و اهتمامی به رعایت نکات بهداشتی ندارند که این موجب افزایش شیوع ویروس کرونا از طریق نان می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 13 =