۲۳ مرداد ۱۳۹۹،‏ ۲۱:۵۳
کد خبرنگار: 2237
کد خبر: 83906684
۰ نفر

برچسب‌ها

روزانه افزون بر ۴۵۰ تن گوشت مرغ در گیلان تولید می شود

رشت - ایرنا- رییس سازمان صنعت معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه این استان یکی از قطب های تولید گوشت مرغ است گفت: روزانه افزون بر ۴۵۰ تن گوشت مرغ در استان تولید می شود.

فرهاد دلق پوش پنجشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲۵۰ تن گوشت مرغ نیاز استان است و مابقی آن بین استان های دیگر توزیع می شود.

وی مرغ را یکی از کالاهای اساسی مردم خواند و افزود: تولید کنندگان و مصرف کنندگان باید توامان حمایت شوند که دولت آماده حمایت از هر دو قشر است.

وی خاطر نشان کرد: مصرف کنندگان باید بتوانند بهترین و با کیفیت ترین محصولات را با قیمت مناسب استفاده کنند ضمن آنکه امیدواریم با برنامه ریزی هایی که انجام شده با حمایت از تولید کنندگان در سال جهش تولید نیز بتوانیم نه تنها در تامین نیاز مردم کمبود نداشته باشیم بلکه  تولیدات مان را نیز افزایش دهیم.

گیلان ۸۲۰ واحد مرغداری دارد که سالانه بیش از ۱۸۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌کنند.صنعت مرغداری گیلان علاوه بر  ۱۱ هزار شغل مستقیم و ۴ هزار شغل غیر مستقیم،  ۵ هزار فارغ التحصیل رشته دامپروری را نیز مشغول به کار کرده است.

۶ کشتارگاه نیز در گیلان فعال است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =