غیضان خواهان فر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: باید توجه داشت که بخش اعظم بوی نامطبوع ایجاد شده در مناطق غربی شهر یاسوج ناشی از فاضلاب های سطحی است که باید شهرداری و دستگاه های متولی نسبت به ساماندهی آنها اقدام کنند.
وی افزود: بخش بسیاری از ایرادات فنی تصفیه خانه با راه اندازی اداره تصفیه خانه فاضلاب شهر یاسوج در حال برطرف شدن است.
معاون توسعه و بهره برداری فاضلاب شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در همین راستا و به منظور بهبود عملکرد تصفیه، اداره تصفیه خانه فاضلاب یاسوج راه اندازی شده است.
خواهان فر عنوان کرد: هم اینک هفت نفر نیروی اداری و خدماتی در اداره تصفیه خانه فاضلاب یاسوج مستقر هستند.
وی ابراز داشت: پساب خروجی تصفیه خانه فاضلاب یاسوج تمامی استانداردهای لازم را دارد و کلرزنی خروجی این تصفیه خانه به صورت مداوم و بر اساس ضوابط های فنی در حال انجام است.
معاون توسعه و بهره برداری فاضلاب شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: تبدیل فرایند لاگون هوادهی به لاگون فعال و تصفیه سپتاژ دو پیشنهاد برای بهبود روند کار تصفیه خانه فاضلاب بوده اند که اجرای آن حدود ۱۹۰ میلیارد ریال هزینه در بر دارد.
خواهان فر افزود: حدود ۳۷ درصد مناطق شهر یاسوج و روستاهای اقماری آن به شبکه فاضلاب وصل نیستند.
وی گفت: مطالعات اتصال مناطق سررود جنوبی به شبکه فاضلاب صورت گرفته اما نیازمند تامین اعتبار برای عملیاتی شدن است.
معاون توسعه و بهره برداری فاضلاب شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: برای ترغیب نصب انشعاب فاضلاب توسط مشترکین فاقد امتیاز فاضلاب علاوه بر کارهای فرهنگی و تبلیغی باید از ابزار قانونی برای الزام مشترکین به نصب انشعاب فاضلاب نیز بهره برد.
خواهان فر عنوان کرد: مطالعات فاضلاب مسکن مهر نجف آباد یاسوج نیز انجام شده و بر اساس تصمیمات اتخاذ شده قرار است که جمع آوری و با احداث خط انتقالی به اکبر آباد و سپس توسط یک ایستگاه پمپاز به خط انتقال اصلی فاضلاب شهر متصل شود.
به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد حدود ۷۰ درصد آب مصرفی در استان کهگیلویه و بویراحمد به فاضلاب تبدیل می شود و از ۱۶ شهر این استان، پنج شهر دارای شبکه فاضلاب هستند و البته در سایر شهرها نیز پروژه های فاضلاب در حال بررسی و انجام است.
شاخص برخورداری از فاضلاب در شهر های کهگیلویه و بویراحمد ۳۲ درصد و مناطق روستایی یک درصد است.
۲۶۰ کیلومتر شبکه فاضلاب در شهر یاسوج اجرا شده و افزون بر۷۰ درصد از مناطق شهر یاسوج دارای زیرساخت های جمع آوری شبکه فاضلاب است
نظر شما