دکتر عبدالرحیم دادجو روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تا زمانیکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حمایت کند این آمبولانس هوایی فعال است و در زمان ضرورت اقدام به خدمات رسانی به بیماران میکند.
وی بیان کرد: استان بوشهر یک استان خطی که ۷۰۷ کیلومتر طول دارد که با توجه به مناطق صعب العبور و جزایر مختلف وجود آمبولانس هوایی برای انتقال بیماران در کمترین زمان ممکن ضروری است.
دادجو با اشاره به ضرورت ایجاد پد بالگرد افزود: مدیران شهرستانها و حتی روستاها برای راحتی کار باید تقاضای ایجاد پد بالگرد استاندارد کنند تا در صورت ضرورت، امکان اعزام بالگرد برای اورژانس در آن مناطق وجود داشته باشد.
وی تاکید کرد: در صورت نبود پد مناسب امکان اعزام بالگرد وجود ندارد.
رئیس سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر گفت: هم اکنون بالگرد اورژانس هوایی بوشهر که پیش از این در بیمارستان تامین اجتماعی سلمان فارسی مستقر بود به باند فرودگاه بین المللی بوشهر انتقال یافته است.
دادجو اضافه کرد: اورژانس هوایی از سال ۹۳ در استان بوشهر با همکاری نیروی دریایی و استفاده از پد بیمارستان تامین اجتماعی فعال شد اما با توجه به شرایط خاص بیمارستان تامین اجتماعی و وجود برخی تاسیسات و ساختمانها در حوالی آن، پد پیش بینی شده در این بیمارستان استاندارد نیست.
وی ادامه داد: احداث فضای مناسب برای پایگاه اورژانس هوایی در استان بوشهر ضروری است که در همین ارتباط زمینی به مساحت ۳۵ هزار مترمربع درمحدوده گذر امام علی (ع) بوشهر برای ساخت پایگاه اورژانس هوایی پیش بینی شدهاست.
دادجو اضافه کرد: اورژانس هوایی بوشهر سال گذشته ۱۰۰ سورتی پرواز برای انتقال بیماران به مراکز درمانی از مناطق صعب العبور انجام داد.
نظر شما