دکتر «محمودرضا مرادی» روز پنجشنبه در سومین جلسه کارگروه راهبردی ارتقاء اورژانس در سرسرای اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: توجه به رضایتمندی بیماران و مراجعهکنندگان به بخشهای اورژانس بیمارستان بسیار مهم بوده و ضرورت بالایی دارد و از این رو از روسای بیمارستانهای تابعه میخواهیم نسبت به نظارت بر موضوع اقدام مستمر انجام دهند.
او گفت: توجه به آموزش مستمر فرآیندهای درمانی به پرستاران بخشهای اورژانس در ارتقا کیفی عملکرد این مراکز و ارائه خدمات مورد نیاز به بیماران بسیار مهم و تاثیر گذار است.
وی اظهار داشت: نیروی انسانی فعال در اورژانس بایستی تجربه و تخصص کافی جهت کار و ارائه خدمات درمانی در این بخش را داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: میزان جذب تجهیزات سرمایهای با وجود محدودیت های مالی و اقتصادی موجود منحصر به فرد بوده و خوشبختانه تاکنون اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است.
مرادی افزود: اصلاح و توسعه اورژانس بیمارستانهای امام خمینی(ره) و معتضدی از برنامه های آتی دانشگاه علوم پزشکی بوده و از روسای این بیمارستانها میخواهیم پیگیری های لازم را در این خصوص انجام دهند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این جلسه با بیان اینکه اورژانس بیمارستانها ویترین ارائه خدمات درمانی در مراکز درمانی هستند، گفت: مهمترین بخش اورژانس هم واحد تریاژ اورژانس بوده که تشخیص اولیه در آن صورت می گیرد از این رو باید تلاش کنیم کیفیت ارائه خدمات در این بخش را همواره بهبود بخشیده و ارتقاء دهیم.
دکتر «بهمن روشنی» افزود: بیشترین آمار مراجعه در استان در سطح یک مربوط به اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) و طالقانی است.
وی اظهار داشت: ارتقاء بخش اورژانس بیمارستان های طالقانی و امام رضا (ع) از مهمترین طرحهای اجرایی بوده که پایان آن سهم مهمی در ارتقاء کیفیت خدمات خواهد داشت.
او گفت: برگزاری کمیته های ارتقاء اورژانس در بیمارستانها بسیار حائز اهمیت بوده و بایستی به صورت منظم برگزار شده و گزارشات دوره ای آن جهت پیگیری های لازم به معاونت درمان ارسال گردد.
سه هزار و ۲۰۰ تخت بیمارستانی اکنون در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.
نظر شما