نادر جهان آرای روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تمدید ثبت نام دانش آموزان پایه نهم برای شرکت در آزمون مدارس نمونه دولتی افزود: مهلت ثبت نام در این آزمون تا اول تیرماه تمدید شد در حالیکه پیش از این دانش آموزان تا ۲۷ خرداد برای ثبت نام فرصت داشتند.
وی اظهار داشت: دانش آموزان پایه نهم علاقمند به تحصیل در مدارس نمونه دولتی دوره دوم متوسطه برای شرکت در آزمون باید از طریق سایت sanjesh.giledu.ir اقدام کنند.
وی با بیان اینکه شرط ثبت نام در مدارس نمونه دولتی دوره دوم متوسطه قبولی در پایه نهم است، اظهار داشت: متقاضیان در زمان آزمون حتما باید حداقل معدل ۱۷ را داشته باشند، برای قبولی در آزمون ورودی به مدارس نمونه دولتی دوره دوم تاثیر معدل ۵۰ درصد و نمره آزمون نیز ۵۰ درصد است.
آزمون داوطلبان علاقمند به تحصیل در مدارس نمونه - دولتی ماه آینده در رشت، آستارا، صومعه سرا، فومن، بندرانزلی، لنگرود، لاهیجان و رودسر برگزار می شود.
گیلان دارای حدود ۴۰۰ هزار دانش آموز است، ۲ هزار و ۶۵۵ دانش آموز در ۱۳ دبیرستان نمونه دولتی استان مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما