گیاه ثعلب در طب سنتی به عنوان مرهم سینه و درمان اختلالات سینه و روده، بیماری سل، اسهال، پارکینسون، سرطان ، تقویت کننده فعالیت جنسی و افزایش قدرت بدنی و انرژی زایی تجویز میشود.
این گیاه در صنعت بستنیسازی، نوشیدنی و شیرینیسازی نیز کاربرد دارد.
غده گیاه ثعلب حاوی ۲.۷ درصد نشاسته، ۵ درصد مواد ازته، ۱۲ درصد رطوبت و ۱۶تا ۵۵ درصد گلوکونات (مهمترین ترکیب تشکیل دهنده ثعلب) میباشد که این ماده اخیر فیبر طبیعی بوده و در تنظیم قند خون، کاهش وزن و کاهش کلسترول تاثیر دارد.
رضا ناصری ،مدیر جهاد کشاورزی نیر گفت: ۵۰ کیلوگرم ثعلب از ۴۵ هکتار از مراتع این شهرستان در روستاهای قره شیران، خانه شیر و یامچی علیا و سفلی برداشت شده است.
وی بیان کرد: قیمت ثعلب در بازار حدود هر کیلوگرم ۷۰۰ هزار تومان میباشد.
نظر شما