«سید احمد سجادی» روز دوشنبه در نشست ستاد تسهیلگری ساوه که در شورای شهر برگزار شد، افزود: طبق آمارهای موجود افزون بر ۶۰ درصد از جمعیت شهر ساوه در ۱۷ منطقه حاشیه ای زندگی می کنند که تامین نیازهای این اقشار با افزایش دفاتر تسهیلگری در دستور کار قرار دارد.
وی گفت: از مجموع ۲۵۰ دفتر تسهیلگری در سراسر کشور، ۲ دفتر در استان مرکزی فعالیت می کنند که یکی از آنها در اراک با ۱۳ منطقه حاشیه نشین و دیگری در شهر ساوه فعالیت دارند و در پی افزایش این دفاتر با همکاری شوراهای شهر و شهرداری ها در استان و به خصوص ساوه هستیم.
به گفته سجادی هر دفتر تسهیلگری و توسعه محلی می تواند به حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار جمعیت ساکن در مناطق حاشیه ای خدمات رسانی کند و با توجه به جمعیت بالای این مناطق در ساوه، تاسیس چهار دفتر تسهیلگری دیگر در دستور کار قرار دارد.
وی گفت: رهبر معظم انقلاب بر رفع مشکلات مردم ساکن در مناطق محروم و حاشیه ای شهرها به عنوان یکی از اولویت ها تاکید زیادی دارند و در همین راستا هر فصل یک جلسه شورای اجتماعی با حضور معظم له برگزار می شود تا دیدگاههای ایشان نصب العین مجریان قرار گیرد.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی اظهار داشت: مناطق حاشیه ای در شهرهای مختلف کشور از جمله ساوه و اراک در سالهای اخیر به دلیل خشکسالی و کاهش درآمد و سطح معیشت کشاورزان و روستائیان و در نتیجه مهاجرت آنها به شهر افزایش یافت که تلاش دولت این است با ایجاد دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی به این بخش از جمعیت خدمات رسانی همگام با سایر مناطق شهری انجام دهد.
سجادی گفت: با همکاری و حمایت شورا و شهرداری ساوه تفاهمنامه ایجاد دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی در سایر امضا شد که امیدواریم از ظرفیت این دفاتر که با استفاده از افراد متخصص و کارشناس نسبت به بررسی و احصا معضلات مناطق حاشیه ای اقدام می کنند و بازوان حمایتی دولت به شمار می آیند، بتوانیم خدمات شایانی را ارائه کنیم.
شهر ساوه با ۲۳۰ هزار نفر جمعیت دارای ۱۷ سکونتگاه غیررسمی و حاشیه نشین است.
نظر شما